Vi har bokat en resa till NYC!

Yes – som rubriken skvallrar om spontanbokade jag och min älskling precis en resa till USA. Vi åker redan på måndag och jag är så pepp! Behöver verkligen den här resan kan jag lova.

Planen är att spendera 3 nätter i NYC och 3 i Buffalo hos våra vänner Sanne och Jacob som bor där halvårsvis. Det känns som att det kommer bli en härlig mix med både stadens puls, shopping, god mat och goda viner i NYC och sedan bara massa härligt mysigt häng uppe i Buffalo. Vi har turen att Jacob som spelar hockey i Buffalo möter Edmonton där vår vän Adam spelar under tiden vi är där, så tanken är att vi ska köra lite Thanks giving middag ihop en kväll. Så kul!

Jag behöver såklart era tips! Vad får jag inte missa i NYC? Det var några år sedan jag var där och jag är övertygad om att ni sitter på massa guldkorn vad gäller shopping, sevärdheter och restauranger. Ett ställe jag redan nu vet att jag måste förbi är The Apartment. Hur fint ser det inte ut?

Vi har heller inte bokat hotell i NYC än så har ni tips på bra hotell får ni gärna hojta till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh älskar New York, det är verkligen jättefint! Var där för några år sedan 🙂

  Amanda 2017-11-15 16:02:53 http://femtiotrekvm.blogg.se
  Svara
 • Besökte ett ställe kallat Burger Joint förra året. Hela upplevelsen att försök hitta det gjorde besöket häftigt! Den lilla restaurangen ligger undangömd bakom stora röda sammetsgardiner i business-hotellet Le Meridiens lobby.

  Lovisa 2017-11-15 11:21:25
  Svara
 • Vi bodde på Arlo soho i april! Riktigt schysst och snyggt hotell. Kan också tipsa om Nomo soho. Om ni inte bor där så kan jag tipsa om att äta frukost eller lunch där. Såå fint! Hoppas ni får en fantastisk resa 🙂

  Ett annat tips är att åka till one hotel i brooklyn och besök deras rooftop. BÄSTA utsikten över manhattan!

  Amanda 2017-11-15 09:17:20
  Svara
 • Kan rekommendera Arlo Soho att bo på, och man måste käka pancakes på Bubby’s på Hudson st!

  Siri 2017-11-14 22:26:23
  Svara
 • New York är min favoritstad! Ni måste besöka restaurangen La Esquina, så värt! Se till att boka bord bara 🙂

  Lina 2017-11-14 20:59:21
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh, tack för tips! Min kille sköter restaurang-bokningarna, ska ge det som förslag 🙂

   emelieekman 2017-11-15 00:24:03
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!