Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunday at home

Njuter verkligen av den här helgen. Jag har hittills bara varit hemma, städat, tvättat och fixat. Jag har precis smygit upp och satt på kaffebryggaren, tänt ljus att tittar på Nyhetsmorgon. Jag tänkte smita iväg till mataffären och handla lite rekvisita till ett samarbete som jag ska förska hinna fota idag. Det är ju i princip omöjligt att ta fina bilder under vardagarna eftersom att det är mörkt när man går till jobbet och ännu mörkare när man kommer hem, så man får passa på under helgerna…haha vilka problem man har som bloggare va 😉

Ha en fin söndag så hörs vi igen imorgon <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Håller på att renovera min och sambons lägenhet och har idétorka på hur man kan inreda hallen. Har du tips på bänkar eller andra möbler?
    Superfin blogg!

    Greta 2017-11-13 12:47:31
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!