Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ny matta, liljor och kvällplaner

Som vanligt känns det helt ofattbart att det redan är torsdag kväll och att arbetsveckan nästan är slut. Men som alltid skönt att helgen snart är här. Tror jag har skrivit detta minst 5 gånger nu, men i helgen är det faktiskt dags att ta tag i gardinerna här hemma. Jag har nämligen bjudit över mamma hit på lördag, hon är en klippa på det här med att sy och sätta upp gardiner, så jag vågar nästan svära på att det nu blir av. Självklart ska ni få före och efter bilder. På tal om bilder så tänkte jag att jag skulle visa er några bilder från vårt vardagsrum. Tänk vad lite blommor kan göra för känslan i ett rum. Nu är dessa bilder inte dagsfärska och våra vackra liljor har bommat ut, men imorgon är det som sagt fredag igen och då får man unna sig fredagsbukett. Inte sant? 🙂

Lite småsugen på att köpa en ny matta – vi har ju beställt nya stolar från Gubi i blått. Tror ni att vi vågar en blå matta också? Funderar lite på denna (adlink)…

Jag ska springa ner på stan nu. AW med Säker Stil och Lakrids följt av middag med en vän står på kvällens schema. Ha en fin kväll nu <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fint du har det 🙂 Kolla in classiccollection.se mattor om du inte gjort de är i särklass 🙂

  Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

  Maria at Inredningsvis 2017-11-12 18:55:53 http://inredningsvis.se/
  Svara
 • Klart du vågar en blå matta?! Jag själv älskar blått och har det lite överallt hemma hos mig. Har själv en blå matta i mitt vardagsrum och älskar den. Line design har några riktigt snygga blåa mattor, ett litet tips bara?.

  Therese 2017-11-09 19:22:09
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!