Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

När man hittar en drömlägenhet…

Godmorgon! Idag tycker jag att vi spanar in ett drömboende till salu på Tulegatan. Våningen har nydligen renoverats och den får full pott av mig. Jag älskar verkligen den fasta inredningen. Det finns så mycket fina och genomtänka detaljer. Men om jag ska vara helt ärlig tycker jag stylingen/själva möblemanget känns lite trist? Här vill jag bara flytta in och sätta min egna prägel. Ställa hit min egna gråa sammetssoffa, hänga upp vår Flos i taket (hur fin skulle inte den vara här?) och ställa våra Gubi stolar runt bordet… Är det bara jag, eller fantiserar ni också så här när ni hemnet-surfar? Hehe…

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 119
Utropspris? 11 650 000
Mäklarfirma? Ekenstam

Snyggt med kakel upp till tak.

Härligt med öppna sociala ytor och som sagt – köket med bistro känsla är riktigt läckert.

Så vackra fönster längst hela fasaden.

Hur fina är inte dessa glaspratier?

Så snyggt med svarta dörrar som matchar köket.

Så härligt badrum!

Bilder lånade från ekenstam.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • När jag spanar runt så är det för att få inspo till det hem jag har eller beundra andras hem. Men mycket av bilderna man ser är stylade så egentligen kanske det inte är någon som bor så som bilderna visar? Det är mycket yta och väldigt platt, bilderna saknar ofta djup. Jag skulle velat haft förnstersmygarna, har knappt plats för något i mina smala.

  Köket ser kallt och kalt ut och den där listen i badrummet kunde varit bättre men den stora hyllan i hallen är briljant.

  Anneli 2017-11-08 14:51:37
  Svara
 • AAH, så snyggt!

  Josefine 2017-11-08 08:25:26 https://daystyle.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!