Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vi är med Gubi-stolar!

Idag gjorde vi det! Vi la en beställning på våra drömstolar – Gubi Beetle från Gubi. Efter många om och men föll valet tillslut på färgen Midnight i sammetstyget Eros (som är mycket tåligare än vanlig sammet) från Gubi. Vi valde svarta ben som kommer passa så fint med vår nya taklampa Sarfatti 2097 från Flos i mattsvart. Nu vill jag bara att dessa veckor som det tar för stolarna att tillverkas ska gå fort fort fort….

Vi var runt i nästan alla butiker i stan för att hitta ett utställningsex i färgerna vi valde mellan. Det är ju så svårt att avgöra på bara ett litet tygprov. Här har ni dock bild på tyget som vi tillslut valde.

Här ser ni även en produktbild på en loungestol i utförandet vi valde.

Så glad att jag tillslut lät mig övertalas till att välja de blå framför de grå/silvriga. Vad tycker ni tog vi rätt beslut?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jättefina stolar, grattis! Tittade på samma tyg idag på Room i Täby. Blev nyfiken att veta i vilken butik du hittade utställningsexemplaren?

  Maria 2017-11-04 16:20:59
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tack 🙂 Det var faktiskt på Room i Täby vi hittade ”rätt” tyg. Dock på en lounge-stol. Vi valde även mellan ett grått/silver tyg. Det fanns på Vasahem 🙂

   emelieekman 2017-11-05 10:19:56
   Svara
 • Visst kan man undra särskilt då det alldeles nyligen betalats skolavgift för tre barn i Afrika som kostar något mindre än en av dessa stolar. Som inte skulle kunna gått i skola utan hjälp utifrån. Vad gör vi med våra pengar? Men samtidigt tycker jag att man ska få unna sig det man tycker om. Om det är saker eller att resa eller att ha djur. Klimathot i all ära men människorna då? Det finns länder därute där invånarna inte har en chans att klara sig på egen hand utan hjälp utifrån. Vi hade tur att födas i Sverige. Det ska inte bara ge dåligt samvete men helt klart vore det trevligt om vi skänker en slant till behövande vid sidan av vår konsumtion för det verkar vi ha råd med.

  Helt klart är färgen på stolarna jättefin!

  Anneli 2017-11-02 09:48:14
  Svara
 • SÅ rätt beslut, alltså!!! ??Lycka till!!! Hälsn Cecilia i Kungälv

  cecilia 2017-11-01 21:50:03
  Svara
 • Men herregud, hur mycket pengar kan man egentligen lägga på EN stol?!
  Hur tänker ni där, säg mig tack 🙂 har du inga begränsningar för vad saker får kosta?:)

  Tilda 2017-11-01 21:46:07
  Svara
  • Svar på Tildas kommentar.

   Jag kan förklara utifrån mitt perspektiv som jag inte tror avviker från andra likasinnade. Det är dyrt absolut, men att köpa något man drömt om länge och kanske till och med sparat till är det en livsstil där hemmet prioriteras. Alla är vi olika och tur är väl det, tänk om alla hem hade Gubi stolar, ur-trist! Mitt hem är påkostat, men det är mitt hem där jag trivs. Ganska enkelt om du tänker efter. Alla vi gör våra egna val! Så fina Emelie ?? Jättebra val ?

   Andrea 2017-11-01 22:18:59
   Svara
   • Svar på Andreas kommentar.

    Håller med och förstår hur du tänker.
    Det som känns tråkigt är väl att var och varannan idag har Gubi stolarna (eller kopior), alla hem har dem inte, men många. Och snart kommer det något nytt och dessa byts ut då det kommit en ny trend. Många försvarar sina val att det är ”klassiker” men sedan är det utbytt ändå. Det känns inte ekonomiskt försvarsbart. Tycker dock inte att Emelie upplevs som sådan, hon blandar gammalt och nytt och visar prylar i alla prisklasser. Dessutom finns det ju en andrahandsmarknad för de äkta prylarna. Bra val iallafall Emelie och kul med lite färg än bara svart/grått/vitt 🙂 Kram

    Camilla 2017-11-02 11:41:10
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!