Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sovrumsinspiration

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för bl a Solhem inredning och Furniturebox.

Bild lånad från H&M Home.

Jag blev helt golvad av den här bilden och därför visar jag den igen. Jag tycker att detta sovrum är ren och skär perfektion! Det var bara för några dagar sedan som jag insåg att jag sett detta sovrum förut – det är ju Louise Liljencrantz men nu stylat med H&Ms fina produkter. Nedan har jag skapat ett ”Sno stilen-kollage”. Tycker belysningen är sååå fin!

 

 1. HÄR (länk)
 2. HÄR (länk)
 3. HÄR (länk)
 4. HÄR (länk)
 5. HÄR (länk)
 6. HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!