Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Detta gör mig knäsvag…

Hur fin är inte den här sekelskiftesvåningen som just nu säljs på Östermalm? Det är när denna typ av objekt dyker upp på hemnet som jag känner den där omdelbara längtan efter en sekelskiftesvåning i stan. Missförstå mig rätt, jag trivs verkligen så bra i vår lägenhet. Men pardörrar, rum i fil, fiskbensparkett och vackra fönster gör mig så knäsvag…

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 121
Utropspris? 13 900 000
Mäklarfirma? Skeppsholmen

Bilder lånade från skeppsholmen.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • underbart!

    Sofia 2018-02-16 15:54:32 http://sofiacm.com
    Svara
  • Tack för underbara bilder! Wow, vilket fridfullt sovrum.

    Anneli 2017-10-26 23:12:17
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!