Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snygga byråer från IKEA

Varje morgon slutar med att jag bokstavligen talat springer till båten och är frusterad för att jag ännu en gång måste just springa för att hinna som ett resultat av att mina morgonrutiner tar sååå lång tid eftersom att jag inte hittar någonting här hemma. Är såå trött på att leta efter grejer in kartonger och det är i princip omöjligt att hålla ordning haha. Vi har som ni kanske läser mellan raderna fortfrande inte fått ordning på förvaringen hemma och nu har jag fått nog . Jag packar därför in killen i bilen och beger mig mot Ikea på jakt efter ett snyggt sidobord/byrå. Det lutar åt att vi bygger ihop ett själva med Bestå eller Modul.

Foto: Elisabeth Heier

Foto: Nadjamini

Fint med marmorskiva på toppen! Det slog mig precis att vi faktiskt behöver ett skåp även till badrummet….

Är även sugen på att testa skåpet Ivar till sovrummet tills budgeten tillåter något annat (läs skåpet Streck från Homeline). Tycker det är rackarns snyggt att måla detta skåp i samma färg som väggen. Sätt många fina exempel på det på Pinterest. Jag får se om jag kan övertala killen 🙂

Wish me luck! Ha en härlig helg nu kära ni <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!