Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H&M Homes nya kollektion – Relaxed Elegance

Godmorgon tisdag! Jag har jobbat heela natten. Tackar Gud för kaffe just nu. Jag ar en deadline idag och tyvär kom bloggen därför lite i kläm igår. Helgens bilder får ni därför senare idag istället.

Nu tänkte jag kommentera H&M Homes nya kollektion Relaxed Elegance, med massa lyx till sovrummet, som ni säkert redan stött på då den florerat i bloggar och på sociala merdier i förra veckan. Jag fick syn på dessa först hos Anette som har bloggen Inredningshjälpen och jag har bara en sak att säga WOW. För mig som håller på att inreda vårt sovrum så inspirerar ju dessa bilder till max. Vill lixom kopiera stilen rakt av… Någon som vet vart bänken är ifrån?

Jag som tidigare inte vart superförtjust i Pholcs taklampa Mobil känner bara ha begär just nu. Älskar hur man knytit samman materialen genom att plocka upp mässingen från lampan i gardinstången. Genialiskt!

Sängkläderna ser ju sååå lyxiga ut. Eller hur?

Så glad att vi tillslut bestämde oss för helteckningsmatta i sovrummet. Förhoppningsvis levereras den hem till oss idag… ska bli spännande att komma hem och kika på den ikväll. Jag hoppas vi hinner rulla ut den i veckan…

Ha en underbar tisdag nu gänget så hörs vi lite senare med ”Min helg i bilder”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!