Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

20% rabatt på höstnyheter hos Solhem

Inlägget är reklam för Solhem och innehåller annonslänkar.

I helgen klickade jag äntligen hem den supersnygga stooora runda spegeln från House Doctor. Ni vet den som mäter hela 110 cm i diameter. Den är heeelt slutsåld överallt jag har letat, men hos Solhem finns den i lager (tips!). Jag planerar att placera min på väggen i hallen över en byrå.

Just nu har Solhem fått in massa snygga höstnyheter och jag har fixat så att alla mina läsare får 20% rabatt på nyheterna hos dem med koden 34kvmAW17. Koden är giltlig t om söndag 22/10-17. Nedan har jag listat några av mina wanties från Solhem. Hur fint är inte skåpet och sammetspuffen i blått? Ha begär!

 

 1. Taklampa HÄR (länk)
 2. Taklmapa HÄR (länk)
 3. Ljuslyktor HÄR (länk)
 4. Spegel HÄR (länk)
 5. Bordslampa HÄR (länk)
 6. Ljusstake HÄR (länk)
 7. Matta HÄR (länk)
 8. Pall HÄR (länk)
 9. Puff HÄR (länk)
 10. Skåp HÄR (länk)
 11. Överkast HÄR (länk)
 12. Kudde HÄR (länk)
 13. Stol HÄR (länk)
 14. Golvlampa HÄR (länk)
 15. Soffa HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!