Mattsvart Flos 2097

Hej på er! Här har det vart tyst i helgen. Jag har ju fyllt år och ni som sett min insta storie vet att min pojkvän överraskade mig med en Spa weekend i Skärgården. Jag har massa jobb ikväll, så bilderna från helgen får ni faktiskt vänta på till imorgon. Däremot tänkte jag bjuda på lite bilder hemifrån oss som jag knäppte imorse och där ni får en liten tjuvkik på vår nya lampa i köket – Flos 2097 i matt svart. Hur fin? Ni får tänka bort gardinera som måste fållas upp och stolarna som vi planeraratt byta ut mot några i svart.

Helgens bukett från Tellus blommor i snyggvasen Urna från Marimekko köpt på Sleepo.

Här ser ni lampan tänd. Älskar den verkligen. Så glad att vi bestämde oss för den svarta som fortfarande känns rätt unik och den kommer ju bara att säljas i begränsad upplaga. Jag beställde denna hos Belysningsdesign och de var så schyssta och gav både mig och er lite rabatt – med koden 34kvadrat får ni 10% rabatt på hela sortimentet.

Jag vet inte om jag visat er vår utsikt från lägenheten tidigare? Men visst är den härlig? Här ser man över Stockholmsinlopp, Djurgården och stan. Vyn från balkongen är ännu bättre. Kan knappt berga mig till i vår då man kan nyttja den igen…

Nu ska jag återgå till jobb. Vi hörs imorgon igen med inredningsinspiration & min födelsedagshelg i bilder. Trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Den mattsvarta Floslampan 2097 är så läcker! Väldigt svår att få tag i idag, ösnkar att jag slagit till när den limiterade utgåvan komut. Du är inte sugen på att sälja din? 🙂

  Flos 2018-11-19 10:16:19 http://www.floslampa.se
  Svara
 • Hej! Vart kommer dina gardiner ifrån? Har precis fixat Gardinskenor i taket och letar nu efter snygga gardiner

  Karin 2017-10-22 11:11:54
  Svara
 • Riktigt fin! Skulla absolut inte byta till svarta stolar. Det förtar lampan. Då smälter allt ihop… Fint som det är!

  Lottie 2017-10-10 19:43:31
  Svara
 • Den är verkligen galet snygg den lampan! Nu blev jag sååå sugen på att köpa den!
  Vart är ditt fina bord ifrån?
  Kramis

  Mimmie @tandlakarvillan 2017-10-10 13:33:28 http://nouw.com/tandlakarvillan
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!