Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Planer för vår hall

Om sanningen ska fram är det är fortfarande mer eller mindre kaos hemma. Vi börjar komma ordning någorlunda i vardagsrum och kök, men i hall, badrum och sovrum är vi i stort behov av ny förvaring innan vi kan packa upp alla kartonger. Vi har haft ett företag hemma som ska lämna offert på lite olika förvaringslösningar, jag väntar med spänning på ritningarna. Vi har med andra ord inte landat i exakt hur vi vill lösa förvaringen. Platsbyggt eller kanske bara fristående byråer och skåp? Nedan har jag snickrat ihop ett kollage för hur jag tänker mig att vi skulle kunna ha det i hallen. Om det inte blir platsbyggd förvaring så är jag lite sugen på det här skåpet från Posh Living. Detta skulle även passa fint i sovrummet beroende på vad för typ av förvaring vi tillslut väljer. To be continued…

 

 1. Bokställ från Newport home HÄR (länk)
 2. Fat från Jonathan Adler HÄR (länk)
 3. Rund stor spegel HÄR (länk)
 4. Ljusstake från Svenskt tenn HÄR (länk)
 5. Vas Dagg från Svenskt tenn HÄR (länk)
 6. Skåp Posh Living HÄR (länk)
 7. Lampa från Flos HÄR (länk)
 8. Sittpuff Melimeli HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!