Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinn inredningshjälp värde 5000 kr!

Jag får så mycket frågor angående inredning från er läsare gällande både små och stora ting. Ofta vill ni ha hjälp med ett rum ni inte riktigt får till. Jag vill så gärna hjälpa er alla, men tiden räcker inte riktigt till eftersom att jag jobbar heltid utöver mina timmar med bloggen varje dag. Sedan har jag ju min egna lägenhet att hinna med. Mina vänner på I.L design kan och vill däremot mer än gärna hjälpa er och jag frågade om de inte ville lotta ut en nätbaserad inredningskonsultation till någon av er. Gissa vad – de sa ja!

Idag har ni alltså chans att vinna en gratis nätbaserad inredningsrådgivning av ett valfritt rum värde 5 000 kr av tjejerna på I.L design. Den som vinner skickar kort och gott bilder på rummet till tjejerna och i utbyte får vinnaren en rådgivning med konkreta tips och förbättringsförslag.

Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan och motivera varför just du bör vinna. Bästa motiveringen vinner! Svaret på frågan hittar du på IL designs hemsida www.ildesign.se

Fråga : Stockholm Direkt gjorde ett långt reportage med IL Design – Vad hette singelkillen som fick sin ungkarlslya renoverad?

Maila ditt svar till [email protected] senast den 15 oktober.

Lycka till nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!