Vårt kök och en odödlig hortensia

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.

Ni förstår inte hur mycket jag njuter av vårt nya kök. Tycker att det blev så bra med våra nya kökshandtag. I det här inlägget kan ni läsa om hur vi gjorde. Ett annat tips för att pigga upp ert kök, är att satsa på ett lite finare diskmedel och diskborste. Mina från Meraki har jag köpt hos Cervera. Tillför gärna en kvist eller blommar för en extra härlig känsla. Den här hortensian köpte jag hos Tellus Blommor för över 3 veckor sedan. Helt galet att den lever än.

Färska kryddor är också ett bra medel att ta till. Jag inväntar som ni vet nya krukor för kryddor till köksbänken. Men så fort dessa har anlänt så kommer de bli ännu mer grönt och levande på min köksbänk.

I övrigt står som ni ser termoskannan och hushållspappershållaren från George Jensen på bänken. Salt- och pepparkvarnen är från Anders Petter och kaffebryggaren som ni skymtade i bild ovan är från Mocca Master.

Hittills har det gått bra med marmorskivan. Vi ser till att torka av den ordentligt efter att man lagat mat och försöker att inte ställa disk direkt på marmorn. Jag var rädd att den skulle bli förstörd direkt, marmor är ju väldigt känsligt. Nu har vi ju bara bott här i ca en månad så jag ska väl inte ropa hej ännu. I helgen behandlade vi den dessutom för att ge den extra skydd.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Vart är beslagen ifrån och hur långa? Så snygga! Ska precis också lägga på en marmor-skiva i vårt nya kök.

  Kramar!

  Sofia 2017-10-07 12:44:28
  Svara
 • Vilket snyggt kök!!

  Malin 2017-10-04 20:17:25 http://www.stickyfront.se
  Svara
 • Hej! Skulle vara väldigt uppskattat att få fler uppdateringar av hur marmor skivan ser ut med tiden. Har länge funderat på att byta till just marmorbänkskiva men jag upplever att det är svårt att hitta recensioner från folk som har haft sina ett tag.

  Ha en bra dag!

  Alisa 2017-10-04 13:15:11
  Svara
 • Hej! Vad behandlade ni marmorskivan med? /Johanna

  Johanna 2017-10-04 11:09:58
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!