Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Malin & Sigge Eklund säljer sin lägenhet!

Kändisparet Sigge & Malin ska flytta, deras lägenhet ligger just nu ute till försäljning hos brorsan Fredrik Eklunds mäklarbyrå – Esny. Ett karaktäristiskt hem med magiska sekelskiftesdetaljer. Älskar färgen i sovrummet och gardinerna i samma nyans. SÅ fint! Riktigt spännande att få se hur dessa härliga människor bor, men kan inte riktigt låta bli att känns en liten gnutta skam. Känns nämligen som att jag smygkikar i någons badrumsskåp haha… håller ni inte med?

Var? Stockholm, Vasastan
Rum? 5 rok
Kvadratmeter? 141
Utropspris? 14 950 000
Mäklarfirma? ESNY

Bilder lånade från esny.se

 

Ikväll kommer ”Min helg i bilder” upp här på bloggen. Då lovar jag att dela med mig av lite tankar kring inredningsprojektet – vårt hem. Haft helt galna veckor på jobbet, så förvandlingen hemma har stannat av något. Men nu är vi igång igen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!