Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Helgen

Efter en minst sagt hektisk vecka med jobb till över midnatt nästan varje kväll var det väldigt skönt att komma hem med helgen framför sig i fredags. Vi skulle iväg på middag, men den blev inställd pga av sjukdom. Tråkigt, men faktiskt lite skönt att bara ha fredagsmys på agendan.

Slängde mig in i en varm dusch så fort jag kom hem. La en collagenmask som jag fått rekomenderad av bästa Maria på House of Beauty Östermalm. Smörjde in kroppen och målade naglarna och satte på mig mjukisdressen. Killen stod vid spisen och bjöd på grillat (som jag glömde fota).

Sedan blev det Idol och plockgodis under min mysiga pläd!

När vi vaknade i lördags bestämde vi oss för att åka in till stan och kika inredning. Förvandligen av lägenheten har gått på sparlåga eftersom jag haft så mycket på jobbet senaste veckan, men nu känner jag mig så pepp på detta igen.

Självklart var jag tvungen att gå förbi Svenskt tenn och titta på den nya svarta Dagg vasen. Wow vad fin den var i verkligheten! Vill ha.

Vi spanade såklart in deras nya utställning Svarta havet. Svårfotad men fin.

Butiken var full med fina inspirarande höstdukningar. Jag gillade denna mycket.

Invigde min nya höstkappa från Maxmara och höstsneakers från Rizzo.

På kvällen hade vi min pojkväns bror och hans flickvän över på middag. De ska också flytta till ny lägenhet, så kul 🙂

I söndags blev vi sugen på brunch och begav oss till Pom och Flora, men möttes av låååång kö. Vi traskade upp till Greacy Spoon, kö där med, men vi skrev upp oss och fick en tid och kollade lite inredning i butiker i Vasastan medan vi väntade.

Njöt till max av dagens första kaffe.

Jag beställde en Avocadosmörgås och killen tog en Egg benidict med lax som var helt amazing.

Jag som älskar pannkakor tvingade sedan min pojkvän att beställa in pankisar, men vi drog en nitlott som tog deras lemon och strawberrie pancakes. Ångrar att vi inte tog klassiska amerikanska pannkakor med blåbär 🙁

När vi kom hem jämförde vi olika mattprover. Det lutar åt att jag övertalat killen om en helteckningsmatta i sovrummet, så glad 🙂

Sedan behandlade vi våra ytor i köket i marmor för att skydda köksbänken och fräsha upp bordsskivan.

Förra veckans bukett från Tellus blommor är fortfrande fin.

Förra veckans bukett från Tellus blommor är fortfrande fin.

På kvällen bjöd mamma och pappa på söndagsmiddag. De har massa äppelträd på tomten, så mamma ställer alltid fram en korg med äpplen vid vägen så här års som folk som passerar får ta, så gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!

  Är Max Mara-kappan uppsydd eller gick den ovanför knäna redan när du köptes?

  Tacksam för svar. 🙂

  Louise 2017-10-08 21:44:47
  Svara
 • Hej!

  Jag har precis börjat följa din blogg. Superinspirerande? jag blev öite nyfiken: vad jobbar du med? Något som har med design att göra eller något helt annat??

  Vendela 2017-10-08 10:38:24
  Svara
 • Hej hej!

  Vilka skåp är det du använder som avlastning för TV:n?

  Tack för en bra blogg =)

  Linn

  Linn 2017-10-03 10:50:12
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn,

   Det är från Superfront. Min kille hade detta sedan innan vi träffades. Vi brukar ha den på väggen, men inte fått upp den ännu. Tror det är ”Metod” serien.

   Tack snälla du

   emelieekman 2017-10-03 23:03:16
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!