Vinn en mysig pläd!

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Oscar & Clothilde.

När jag var hos Oscar & Clothilde sist följde fina pläden Morris med mig hem. Så mysig! Vi börjar ju lite smått komma i ordning hemma, men än så länge har vi inte köpt mycket nytt, den nya soffan har t ex inte fått flytta in ännu och vi är fortfarande lite osäkra på matta. Men filten är ny och den piggar verkligen upp!

Jag älskar att den är så stor! Hela 170 x 130 cm. Urmysig att svepa om sig nu när temperaturen faller, som i helgen då jag hade riktig höstmys hemma – drack en kopp kaffe och bläddrade i senaste Sköna hem.

Så här när hösten är här älskar jag att addera massa häriga textilier hemma för att få till den där mysiga känslan.

Pläden Morris finns i flera olika färger. Jag stod länge och valde mellan den blekrosa och den stålgråa. Tillslut föll valet på den rosa. De flesta av oss har neutrala soffor hemma, och då kan en pläd tillsammans med några kuddar tillföra färg i vardagsrummet. Det kan behövas så här års för att göra det inbjudande.

Hur galet att denna Hortensia som jag köpte för över två veckor sedan fortfarande är fin?

Jag älskar att få ge tillbaka till er kära läsare <3 och har fått möjlighet att tävla ut en pläd till någon av er. För chansen att vinna en mysig Morris pläd från Oscar & Clothilde ska ni kommentera vilken färg ni önskar vinna (här hittar ni alla färger) samt motivera varför just du ska vinna. Glöm inte att uppge en mailadress så att vi kan kontakta dig om du är den lyckliga vinnaren 🙂 Tävlingen avslutas onsdagen den 4 oktober 2017 och vinnaren kontaktas på mail. Stort lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
160kommentarer
 • Så himla mysig!
  Jag hade velat vinna den rosa som skulle passa så bra in hoa mig till min gråa soffa, älskar rosa och grått!
  Tog examen i somras men har svårt att få heltidsjobb vilket tär på förtroendet. Denna pläd skulle göra det lite enklare och trevligare att sitta i soffan och pyssla med mitt cv och alla jobbansökningar nu i höst. Håller tummar och tår! <3

  Linda 2017-10-05 00:01:36
  Svara
 • Du är fantastisk! Jag visar många av mina vänner och bekanta din Instagram och använder dig som inspirations källa och rekomenderar andra att göra det med. Jag har själv inrett och renoverat min lägenhet och nu är det enda som saknas en fin pläd! Jag är singel och skulle verkligen behöva en rosa pläd Som värmer nu när hösten kommer! Skulle bli överlycklig ?

  Lovisa 2017-10-04 23:42:13
  Svara
 • Jag hade så gärna velat ha den blekrosa!! Helt underbar pläd 🙂 har precis gjort i ordning min stuga på landet där jag brukar spendera många helger, även under hösten och vintern och denna pläd hade passat perfekt där. Det blir inte så ofta att man unnar sig lite lyxigare grejer till landet ?

  Matilda 2017-10-04 23:20:01
  Svara
 • När jag såg den här rubriken kändes det som att det var ett tecken på att jag skulle delta i den här tävlingen.
  Jag har i flera veckor varit på jakt efter den perfekta mysiga, men också fina, pläden.
  När jag såg detta kändes det så rätt! Jag studerar långt hemifrån, bor i en liten etta & skulle väldigt gärna vilja svepa in mig i detta mjuka ting när man saknar sina nära & kära lite extra mycket.
  Jag hade väldigt gärna velat ha färgen ”grädde”. Ljust för att det ljusa förstorar upp!

  Massa kramar!

  Ingrid 2017-10-04 23:17:46
  Svara
 • Den perfekta pläden att få mysa in sig i nu när hösten kommer och jag och sambon blivit särbos på veckorna. Då behöver man lite extra värme från en så fin pläd som aldrig sviker när mörkret faller in och temyset framför tv ska börja.
  Hade önskat den gråa hemma i vardagsrummet ??

  Håller mina tummar allt vad jag har att du får flytta hem till mig ✊?????

  Malin 2017-10-04 23:14:12
  Svara
 • Den vackra blekrosa pläden skulle passa så fint till vår nya soffa och marmorbord?.
  Det vore helt fantastiskt att få kura upp sig i soffan och svepa den runt sig nu under hösten, med en kopp te och en bra bok som sällskap ??

  Cia Olsson 2017-10-04 23:09:06
  Svara
 • Rosa! Jag försöker få mitt vardagsrum liknande ditt. Jag är höggravid och är beräknad 20/10. Blir perfekt att ha på soffan när min bebis tar en tupplur. Håller tummarna att jag vinner!

  /Shene

  Shene Dogan 2017-10-04 21:51:31
  Svara
 • HEJA! Underbar butik som jag varit inne många gånger och drömt mig bort i. Jag älskar (och skulle vilja ha) den bladgröna filten som skulle passa perfekt till all ny grå och mysig höstinredning i hemmet! Hoppas på vinst ???

  Filippa sinclair 2017-10-04 21:18:20
  Svara
 • Så jag skulle älska den stålgråa pläden och den skulle passa helt perfekt i mitt vardagsrum som jag håller på att style om. Pläden skulle jag använda varje kväll ???

  Ida 2017-10-04 20:37:07
  Svara
 • Jag älskar den rosa färgen, så himla fin!! Jag är världens kallaste person, om jag sitter I soffan så har jag filt och till och med när jag sover använder jag min värmefilt som min pojkvän retar mig för haha. En rosa ullfilt är ju perfekt för kyliga höst/vinterkvällar!

  Cecilia Niklasson Österberg 2017-10-04 20:35:15
  Svara
 • Om jag vann skulle jag vilja ha ”Morris Marin”. Filten skulle jag ge till min fantastiska kille som precis flyttat in i en ny lägenhet. Lägenheten köpte han i slutet av sommaren och det är den första lägenheten han köpt! Den är fantastiskt fin och han trivs så himla bra. Hade gärna överraskat honom med denna fina filt som passar perfekt till hans nya soffa och matta.

  Rebecca 2017-10-04 19:47:36
  Svara
 • Åh som jag skulle älska att ha den blekrosa i min grå soffa i mitt lilla korridorsrum! ?

  Tillföra lite mys och lyx som jag själv inte har råd med just nu ⭐️

  Evelina 2017-10-04 19:46:29
  Svara
 • Hej,
  Jag hoppas jag inte är ute för sent nu för jag vill jättegärna vinna denna underbart mysiga pläd! Jag har nyligen också flyttat in i nyproduktion och kämpar för att få till den där mysfaktorn samtidigt som plånboken inte samtycker… Denna pläd i blekrosa skulle verkligen göra susen.

  Emelie 2017-10-04 18:33:15
  Svara
 • Hejsan 🙂 Jag har precis flyttat in i min första lägenhet efter avklarad examen. Jag älskar min nya lägenhet och har det mesta i vitt/grått/svart.. Jag har nu insett att jag behöver addera en ny färg, främst i vardagsrummet för att få liv i vardagen. Min absoluta favoritfärg är babyrosa och har då tänkt att jag ska köpa detaljer i just den färgen. Jag har precis inköpt babyrosa ljusstakar och en tavla i samma nyans. Det som fattas är en pläd och några kuddar tänker jag. Denna pläd är verkligen något som skulle passa min gråa soffa! Speciellt den rosa som även du köpt. Skulle bli enormt glad! Varma hälsningar, Yassmin

  Yassmin 2017-10-04 18:31:09
  Svara
 • Hej!

  Jag flyttade nyligen in i min första egna lägenhet och är mitt uppe i valet av diverse inredningsartiklar. Mysigt. Det är visdomsordet och jag letar överallt för att hitta de små (men dock så viktiga) detaljerna som åstadkommer hög mysfaktor. Denna filt är definitionen av mysig. Därför skulle jag (och min lägenhet) bli så glada över att vinna denna tävling och pryda soffan med en stålgrå filt från Oscar&Clothilde. Kram! Isabella

  Isabella 2017-10-04 17:09:05
  Svara
 • Halloj!
  Vilken fantastik blogg du har och vilken underbar tävling! Den gräddfärgade pläden skulle passa som handen i handsken här i mitt lilla korridorsrum. Fast frågan är ju vart skulle den inte passa?
  Varför skulle lilla jag få vinna denna superpläd då?
  Förutom att den skulle se fantastisk ut i mitt minimala rum skulle den även komma väl till användning här. Min hyresvärd verkar ännu inte ha förstått hur man slår på elementen och mina gardiner fladdrar härligt i vinden när det blåser mot mina utomordentligt tätade fönster. Vintern är på väg och jag behöver helt enkelt en mysig filt att vira in mig i som en liten kokong när jag sitter och skrollar på din blogg och tentapluggar!
  Hoppas att du får en fin dag!

  Danielle 2017-10-04 17:08:20
  Svara
 • Hej!!
  Det gräddfärgade pläden är helt otrolig fin!
  Jag skulle inte kunna behålla en så fin pläd för mig själv, jag skulle ge bort till min underbaraste flickvän som är väldigt långt bort från mig just nu. Och efter alla ned gånger jag har haft i livet så har hon alltid varit där för mig! Jag förtjänar inte pläden men hon gör, hon har pratat om just den här pläden mycket så det skulle vara en otroligt bra present till henne. Hon förtjänar att få mysa ner sig i en skön fin pläd om kvällen och slappna av efter lång dag.
  Hon förtjänar de finaste och den är pläden passar henne perfekt!
  Och din blogg är extremt inspirationsväckande och ha en otroligt bra fortsatt dag! 🙂

  Marcus Strömberg 2017-10-04 16:52:39
  Svara
 • En vacker marinblå pläd hade förgyllt det grå och vita i vardagsrummet i vårt hus som vi håller på att renovera från grunden. Varenda krona går till träbitar, spackel, kakel och färg så en mysig pläd att svepa om sig med hade tröstat rejält när jag misströstar att vi någonsin blir färdiga…

  Kicki 2017-10-04 16:30:52
  Svara
 • Den rosa filten vore drömmen att vinna.. Har dragit på mig en brutal höstförkylning och en snygg, rosa och mysig filt hade inte bara gjort mig gladare utan också hållt mig varm i feberfrossan.. Håller tummarna emellan ingefärakurerna.. 😉

  Jonna Kjellstrand 2017-10-04 15:35:09
  Svara
 • Här om dagen så råkade min sambo tvätta min favorit Kashmir tröja i maskin på 60 grader! Behöver jag förklara att jag var förstörd. ?Skulle gärna ha den blekrosa filten att svepa in mig i som tröst tills han lyckas köpa mig en ersättare till tröja ?.

  Bella 2017-10-04 15:16:21
  Svara
 • Kan vi snacka om att det är dom gosigaste och finaste filtarna jag sett? Har gjort en total renovering på mitt sovrum, där tonerna går i mörkblått, mörkgrönt och gult. En sådan filt hade passat utmärkt på mitt mörkblåa överkast tillsammans med mina kuddar. Jag hade velat ha den i gul färg då gult hade lyst upp rummet i det här höstmörkret vi ligger inne med..

  Mirela 2017-10-04 14:32:26
  Svara
 • Hej! jag har följt dig länge och du är ju så duktig på inredning, allt är så fint!! massa cred till dig!

  jag vill mer än gärna vinna en fin pläd till vårat nya vardagsrum, då det just nu känns kalt och inte så ombonat. vi har precis flyttat och lite färg i hemmet piggar upp så härligt! Det skulle ge vårat hem lite mysigaste känsla vilket behövs denna årstid. Jag vill gärna vinna den ljusrosa till vår gråa soffa 🙂

  håller mina tummar! kram!

  sara 2017-10-04 14:00:43 http://sarassplace.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Vad fint det blev med rosa ?. Det är ju förstås en favoritfärg, men skulle jag bli den lyckliga vinnaren skulle jag vilja ha en solgul pläd. Vi flyttar också precis nu och det kommer behöva piffas och donas en hel del! I min nya soffa tänkte jag släppa in lite blå-grön-gul känsla. Låter kanske lite crazy, men jag tror det blir bra! Håller tummarna och passar på att tacka för du alltid bidrar med gin inspiration! //Emma

  Emma 2017-10-04 13:50:09
  Svara
 • Hejsan!
  Jag och min sambo och vår lilla Lykke på 6 månader har precis flyttat in i vårt radhus. Vi är mitt inne i renoveringen av kök och vardagsrum och skulle bli otroligt glada om vi vann denna underbart fina filt som skulle få bo i vårt vardagsrum och värma oss i vinter. Den Stålgrå skulle ligga som en smäck på vår soffa!
  Kram kram Johanna

  Johanna 2017-10-04 13:41:04
  Svara
 • Hej! Jätterolig tävling, om jag skulle vinna skulle jag vilja ha färgen grädde. Jag har precis fått tillträde till min lägenhet och håller på kika på massa inredning. Tror att denna pläd skulle passa perfekt i min soffa tillsammans med de kuddar jag köpt till. En pläd är en sån fin och mysig detalj, speciellt nu när det börjar bli kallare ute och man bara vill mysa ner i soffan med massa kuddar och en mysig pläd.
  Jättehärlig blogg och älskar även instagram-kontot! Massa kramar ??

  Paulina 2017-10-04 12:42:22
  Svara
 • Som nybliven Stockholmare sedan i lördags, i liten hyreslägenhet som inte riktigt känns som hemma än, men med potential att bli instagram-fin, hade pläden varit en stor hjälp på vägen till känslan här-bor-jag, när en liten budget gör att det annars lär ta tid 🙂

  Anna 2017-10-04 12:42:10
  Svara
 • Åh färgen Jord skulle vara så vacker hos mig ? Håller tummarna!

  Stephanie 2017-10-04 11:51:07 http://www.architerior.co
  Svara
 • Denna filt hade förgyllt alla ruskiga höstdagar! Just nu studerar jag och har väldigt mycket litteratur, att sitta och läsa med denna underbara filt runt sig hade genast gjort det lite lättare.. Jag önskar vinna den rosa som du har. Kramar Ragna

  Ragna jonasdotte 2017-10-04 11:30:37 http://ragnajonasdotter.com
  Svara
 • BLEKROSA?✨
  En fin pläd som både som både gör mig glad pga pryder hemmet och som gör resten av familjen glad då den är varm att ha om sig! ALLA GLADA. ??
  Ha de gott, Cassandra.

  Cassandra 2017-10-04 11:29:42
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en stålgrå filt!
  Skriver mitt examensarbete under hösten och håller samtidigt på att flytta in i en ny lägenhet i en helt ny stad = spännande men också väldigt läskigt. Skulle kännas skönt att ha en mysig filt att svepa om sig när det är kallt och jobbigt och som dessutom gör sig snygg på vår nya soffa. Tack <3

  Sara W 2017-10-04 11:28:37
  Svara
 • Åh vilken fantastiskt tävling! Jsg skulle vilja ha denna fantastiska pläden i vårt sovrum, älskar mysiga sovrum & denna pläden i blekrosa skulle göra vårt sovrum komplett ???

  Emelie 2017-10-04 11:26:35
  Svara
 • stålgrå
  En filt kan betyda så mycket. Den grå hästfilten som jag kallade den har följt familjen länge. Som barn byggde vi kojor under balkongen och satt ibland hopkurade i den när det regnade. På stranden och under tältsemestrar var den med. Jag släpade den genom Europa på tågluffen och speciellt en gång värmde den bra när vi övernattade på stranden i Cinque Terre. Nu vill jag ge den unga generationen samma upplevelse!

  Helena i Uppsala 2017-10-03 15:02:23
  Svara
 • Efter att ha väntat på min nyproduktion till lägenhet sedan augusti förra året, fick jag beskedet att den är försenad tre månader och jag får den i januari istället för november. Hade planerat jul i min första alldeles egna lägenhet istället för möblerade andrahandslägenheter som jag bott i sedan 2009. Men jag biter ihop och ser framför mig hur jag kan planera inredningen och spara ännu mer pengar innan istället. Filten i stålgrå hade varit en perfekt tidig inflyttningspresent som hade passat in så bra i min lägenhet då jag har köpt en med industrikänsla. Som jag längtar!
  Kramar från mig ?

  Maria 2017-10-03 12:04:24
  Svara
 • Den blekrosa! Jag har gjort en 360-gradersvädning i livet. I somras lämnade jag en tolvårig relation. Vi hade allt många drömmer om: en fantastisk lägenhet, bil, hund och vi var mitt i våra utbildningar. Den stadiga vägen rakt in i vuxenlivet. Jag känner mig modig som vågade följa mitt hjärta och lämna. Nu ska jag och hunden (som fick följa med mig) snart få flytta in i min nya lägenhet. En nyrenoverad etta. Min alldeles egna. Den blekrosa pläden hade varit en så fin sak att få ta med sig in i mitt nya hem och liv. Kram!

  Anna 2017-10-03 11:40:23
  Svara
 • Åhhh, som fattig student hade jag blivit oerhört glad för en rosa pläd som fått pigga upp mitt annars tråkiga korridorsrum.

  TACK för en underbar och inspirerande blogg.
  Du får en att inse att inredning även kan funka för en tightare budget.

  Elvira 2017-10-03 09:59:19
  Svara
 • Jag hade precis som dig valt den rosa?Har köpt två nya rosa sammetskuddar till vårt TV rum och saknar en fin och mysig pläd att svepa in mig i nu när kvällarna börjar bli kyliga så denna rosa skulle bli helt underbar att vinna?
  Kram från mig

  Helene 2017-10-03 08:24:44
  Svara
 • Pläden är helt fantastisk i den där underbara blekrosa, något lugnande men samtidigt uppiggande färgen! ? Jag med mina nyfirade 20 år bestämde mig för inte alltför länge sedan att det efter ett år ute på resande fot var dags att packa lådorna och flytta. Flytten bar mot min drömstad, Stockholm där jag nu bor och trivs såå bra! ?? Ännu har jag inte fått ordning på alla kvadrat och önskar därför att denna otroligt mysiga pläd får bli min att förgylla kommande sena kyliga höstkvällar. För hur mycket gör inte färg i en kall och ofärdig lägenhet? ?

  Kristin 2017-10-02 17:40:20
  Svara
 • Hade utan tvekan valt färgen apelsin, hade passat utmärkt med en varmare färg i vår fantastiskt fina ljusa lägenhet nu när hösten närmar sig allt mer och mer!
  Då min sambo är ute och reser en hel del nu under hösten kommer jag att förbli själv kvar i vår lägenhet i veckorna samt vissa helger.
  Då jag efter en incident för 1.5 år sedan har haft stora problem med att bli lämnad själv hemma(speciellt om kvällarna och nätterna) kommer det tyvärr att vara en väldigt jobbig tid för mig, Men hur underbart hade det då inte ha varit att få mysa ner sig i en varm filt efter jobbet istället för min efterlängtade sambos famn då han är bortrest. En filt som denna hade definitivt givit mig en en liten tröst när man är själv hemma om kvällarna, hur kan man inte må bättre av lite värme och mys känsla!
  Tack för din fina och inspirerande blogg, har fått många tips nu när jag själv håller på att få i ordning på vårt nya hem
  Kram Sofia

  Sofia 2017-10-02 16:22:50
  Svara
 • Hade utan tvekan valt färgen apelsin, hade passat utmärkt med en varmare färg i vår fantastiskt fina ljusa lägenhet nu när hösten närmar sig allt mer och mer!
  Då min sambo är ute och reser en hel del nu under hösten kommer jag att förbli själv kvar i vår lägenhet i veckorna samt vissa helger.
  Då jag efter en incident för 1.5 år sedan har haft stora problem med att bli lämnad själv hemma(speciellt om kvällarna och nätterna) kommer det tyvärr att vara en väldigt jobbig tid för mig, Men hur underbart hade det då inte ha varit att få mysa ner sig i en varm filt efter jobbet istället för min efterlängtade sambos famn då han är bortrest. En filt som denna hade definitivt givit mig en en liten tröst när man är själv hemma om kvällarna, hur kan man inte må bättre av lite värme och mys känsla!
  Tack för din fina och inspirerande blogg, har fått många tips nu när jag själv håller på att få i ordning på vårt nya hem
  Kram Sofia

  Sofia 2017-10-02 16:15:33
  Svara
 • Älskade kärestan min, nu ska du få nåt som gör sängen fin.
  En pläd i allra mjukaste kvalité, hur underbart låter inte det?
  Du som älskar inredning, och jag som bara suckar och klagar,
  nu är det DIN tur att njuta, och få nåt som dig behagar.
  Jag vet att du älskar milda färger som passar till allt,
  därför väljer jag Morris grädde, som kan värma dig när det är kallt.
  Hoppas du nu tycker att jag har valt rätt …
  (så slipper jag oroa mig för att du på sparkontot sätter sprätt).

  Jonathan 2017-10-02 15:27:37
  Svara
 • Hej! Jag skulle bli fantastiskt glad om jag vann en rosa filt. Min balkongdörr går inte att stänga helt och det har börjat dra kallt nu in på hösten. Skulle gärna svepa in mig i en varm filt i soffan och mildra draget! ?

  Helena Zachariasson 2017-10-02 09:40:13
  Svara
 • Glömde skriva att jag gärna önskar den blekrosa filten om jag blir den lycklige! ✊?✊??

  Frida Ramström 2017-10-02 00:46:50
  Svara
 • Åh vilken underbar filt! ? den skulle vara drömmen för mig att vinna då jag är så galet frysen av mig & filtar kan man aldrig ha för många! ☺️ En extra filt i soffan skulle rädda mig alla kyliga kvällar! Är dessutom student just nu vilket gör det lite tajt i plånboken. Jag håller verkligen tummarna!! ❤️?

  Frida Ramström 2017-10-02 00:45:48
  Svara
 • Denna fantastiska pläd i Blekrosa skulle förgylla mitt hem! Har nyligen flyttat ihop med min pojkvän och försöker sätta en fin prägel på vårt hem, men budgeten sviker då jag studerar, så denna vinst skulle göra mig otroligt glad! Följer din blogg var dag och inspireras därefter, fantastiskt! Fortsätt inspirera!
  Kram Johanna.

  Johanna 2017-10-01 22:04:38
  Svara
 • Filten i färgen grädde hade passat så fint till vår nya mörkgröna soffa från Eilersen.
  Mysa in sig i en stor pläd, tända ljus, te och en bra bok, perfekta höstdagen!

  Sarah 2017-10-01 18:11:59
  Svara
 • Just det, glömde specificera färg. Blekrosa

  Karin Eriksson 2017-10-01 17:07:31
  Svara
 • Jag har en kompis som nyss flyttat tillbaka till Sverige från England och precis fått heltidsjobb och saker har börjat ordna sig. Hon ville egentligen köpa en filt nu när det börjar bli höstkallt men behövde spara pengar. Så vore kul att överraska henne med denna.

  Karin Eriksson 2017-10-01 17:06:31
  Svara
 • Hej! Jag skulle jättegärna vilja ha Morris pläden i färgen ”Grädde”. Eftersom att jag är singel och bor själv i en etta så skulle det vara väldigt välbehövligt med en filt som värmer mig nu på hösten när jag inte har någon annan som kan göra det!

  Maria 2017-10-01 16:29:10
  Svara
 • Oj! Det var ju inte helt enkelt att välja färg … men en solgul vacker myspläd skulle förgylla mörka höstkvällar och lysa upp mitt murriga vardagsrum. Nu när kattungarna är utflyttade vågar jag pynta soffan med sådant jag är rädd om 😉

  Paola 2017-10-01 13:03:59
  Svara
 • Alla färger är mycket fina, även om inte alla kan bli mina. Jag hoppas dock på en stålgrå filt, även om min sambo ibland kommer använda den som en kilt. Jag skulle gärna använda den varje kväll i höst, och kanske samtidigt dricka något som släcker min törst. Denna tävling var mycket rolig, och nu hoppas jag att den gör vår lägenhet ännu mer bebolig!:) Tack för mig //Amanda

  Amanda 2017-09-30 23:48:58
  Svara
 • Åh jag skulle SÅ vilja ha en blekrosa!! Det skulle vara så enormt mysigt i min studentlägenhet i höst när mörkret faller och tentorna bara trummar på, så att man kan överleva även de tuffaste dagarna i skolan genom att mysa ordentligt i soffan hemma sen!

  Julia 2017-09-30 21:53:44
  Svara
 • Åh, färgen stålgrå hade varit en dröm att vinna… som student är det svårt att unna sig det där lilla extra, mestadels för att plånboken är tom men också för att tiden är knapp. Att avsätta tid för avkoppling i höstmörkret under denna fantastiska pläd hade gjort susen för själen.

  Håller tummar och tår att jag vinner!
  Kramar

  Ester 2017-09-30 18:13:46
  Svara
 • Jag som aldrig vunnit något, inte ens på Gröna Lund, skrollade först förbi och tänkte äsch det är ju ingen idé för jag kommer ju ändå inte vinna. Men så ångrade jag mig, jag måste ju testa iaf. Efter 1,5 år i renoveringskaos och utan kök och tak (i väntan på bygglov) så känns det som att en mjuk pläd att svepa in sig i verkligen skulle lyxa till livet. Den gräddvita kommer passa magiskt in i vår lilla lägenhet. Håller alla mina tummar nu. Tack för en alltid lika bra och inspirerande blogg! 🙂

  Siri 2017-09-30 18:13:39
  Svara
 • Jag är inne på dag 3 av min sjukskrivning. Det har gått 1,5 år sedan jag upptäckte en knöl på halsen som jag efter lång väntetid tillslut nu fått ta bort. Jag är helt slut. Ligger i sängen och har ont men är samtidigt så glad över att ha kunnat få hjälp. Eftersom jag är en så frusen person så vore en filt toppen, speciellt nu när jag är sjukskriven och inte gör annat än att ligga och glo i taket. Jag tycker som du, att den blekrosa är den finaste! Så det vore ju något.

  Tack för en fantastisk blogg för övrigt, det är alltid kul att titta in här 🙂

  Amanda 2017-09-30 16:36:55
  Svara
 • Den blekrosa! Hade blivit en perfekt accessoar till vår gråa soffa i vardagsrummet. Nu när man nyligen har blivit sambo så blir det lite mer mysiga hemmakvällar och då passar den här perfekt att gosa in sig i soffan framför en film i det kommande höstrusket.

  Amanda 2017-09-30 11:15:38
  Svara
 • En Pläd Morris i färgen Grädde har ljusat upp min mörka soffa inför min egen lägenhetsvisning, ett tips från en mäklare

  Irene 2017-09-29 11:15:08
  Svara
 • Pläden fullkomligen andas magi,
  tänk om den min skulle bli.
  Handvävd, mjuk och riktigt varm,
  en design med riktigt stor charm.
  Den ”bladgröna” nästan ropar mitt namn,
  den skulle ro mitt vardagsrum i hamn.
  Kuddarna är gröna och soffan är grå,
  pläden skulle ta rummet till nästa nivå!
  Men framförallt är jag ständig frusen,
  tror ibland tempen hemma är minus tusen.
  Älskar att skönhet och praktiskt kombinera,
  vore drömmigt att pläden till soffan addera!

  Trevlig helg!

  Kram Johanna

  Johanna 2017-09-29 08:05:25
  Svara
 • Jag har letat med ljus och lykta efter en liknande pläd efter jag såg Petra Tungårdens rosa pläd som hon har i sin soffa, dock har jag aldrig fått svar på vart den går att köpa. Nu såg jag ditt inlägg och den påminner verkligen om den här! Den blekrosa hade passat utmärkt i min ljusgråa sammetssoffa, den hör hemma hos mig! 🙂 Titta själv på bilderna så förstår du: https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/21827002_176303189610146_5538219152616980480_n.jpg och https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/21107507_166283247270018_842097672037859328_n.jpg

  Stina Einars 2017-09-28 21:56:41
  Svara
 • Jag vill absolut vinna en pläd i färg Apelsin! För mig är orange livets färg och jag blir alltid så glad när jag ser oranga saker. En pläd i denna glädjefärg skulle inte bara pigga upp vardagen utan även komma till användning hemma hos mig! Varför inte låta den pryda en av köksstolarna eller bara slarvigt få placeras på sängen. Välj mig 🙂

  Savannah Lindqvist 2017-09-28 21:29:38
  Svara
 • Som student kan man sälla unna sig fina saker till hemmet. Jag skulle älska att krypa ner under denna fantastiskt gosiga filt i färgen grädde ? Jag håller tummarna för lite medgång efter ett tufft och fruktansvärt stressigt år ?✊?

  Madelene 2017-09-28 21:03:48
  Svara
 • Jag har just flyttat över 9 mil för att studera min drömutbildning i Stockholm. Jag och min pojkvän har flyttat in i en mysig etta och som fattig student hade denna pläd verkligen värmt i höstmörkret. Pläden i färgen ”APELSIN” hade varit superfin till de mörkgröna kuddarna i vår ljusgrå soffa. 🙂

  Maja Lundström 2017-09-28 19:01:38
  Svara
 • Så himla fin! Jag har haft en tuff början på hösten då jag drabbats av utmattning. Jag har kört på utan att tänka på mig själv, så att vinna denna pläd skulle vara perfekt nu när jag spenderar tid hemma och det börjar bli kallare om kvällarna. Jag skulle önskat en pläd i rosa 🙂

  Ebba 2017-09-28 18:39:02
  Svara
 • Den solgula filten hade mer än gärna fått landa i min soffa! ? Som den hösttok jag är hade det varit som att flytta in ett gäng höstlöv. ?????

  Millan 2017-09-28 15:45:38 http://nouw.com/emiliamillan
  Svara
 • Att få pryda mitt nyrenoverade vardagsrum och nya soffa med denna filt hade inte suttit fel, blir helt varm av tanken! Den hade varit pricken över i:t. Marinblå är nog den färg som verkligen får mig på fall i höstmörkret. Nu är det bara att hålla tummar och tår att man får gosa ner sig under denna ✊???

  Elsa 2017-09-28 15:39:14
  Svara
 • Självklart den blekrosa! skulle vara klockren att svepa in sig med nu på höstkvällarna.

  Pernilla 2017-09-28 15:20:02
  Svara
 • Har 3 barn som alltid vill mysa in sig i samma filt som mig och under en stor blekrosa filt skulle vi alla kunna få plats.

  Megha Nilsson 2017-09-28 15:16:30
  Svara
 • Åh så mysig! Jag hade önskat med färgen stålgrå. Den hade passat perfekt nu till hösten att mysa ner sig i!

  Filippa 2017-09-28 14:05:34
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha en marin som smälter in bra med min blåa matta, ljusgråa soffa och grå/vit/blåa kuddar i mitt nya vardagsrum. Nu när hösten är här med mycket jobb och mörker när man kommer hem, så är en mysig filt framför brasan ett måste för mig för att varva ner i positiva tankar och lugn.
  P.s tack för en fantastisk bra blogg och Instagram med väldigt mycket inspiration! ❤️

  Frida Eriksson 2017-09-28 13:02:58
  Svara
 • Jag skulle mer än gärna pigga upp mitt hem med en rosa pläd från OC 😉 att just jag skulle vinna är ju långt i från självklart men jag tycker att jag som ensamstående skulle vara så värd det!
  Tack för en bra blogg och lycka till i er nya lya!

  Maggan 2017-09-28 11:13:13
  Svara
 • I november ska vi äntligen flytta in i huset vi fått hyra. Efter fem år av trånga studentlägenheter kommer vi tillslut få plats att leva (och inreda). Problemet är dock, som alltid, att kapitalet tryter och det lilla vi har går åt i flytten. Så när vi sitter i ett kallt och ekande hus i flera månader tills vi har råd med möbler, så skulle den marinblå filten hjälpa till att göra det mer hemtrevligt!

  Sabina 2017-09-28 11:07:56
  Svara
 • Vilken jattefin filt! Jag skulle jattegarna vilja vinna den i fargen gradde till min alskade mamma. Min mamma har MS och har fatt ett ganska sa tungt bakslag senaste veckorna vilket betyder att hon mest ligger pa soffan och vilar. Det vore jatteroligt om hon kunde fa denna fina present att gosa in sig i nar hon ligger dar och samlar sina (super)krafter. Kram

  Sandra 2017-09-28 10:24:28
  Svara
 • Åh hoppas drömmen blir sann,
att jag den gosiga pläden vann!
 Den är så stilfull och läcker,
många beundran den väcker!
 Finaste, coolaste design, färg och form,
om jag vinner skulle glädjen bli ENORM!
 Det är precis vad man behöver,
nu när kylan tagit över.
  Jag önskar vinna APELSIN som skulle lysa upp i höstmörkret.

  Els-Marie Clevenholm 2017-09-28 10:12:29
  Svara
 • Hej! Jag flyttade in i min första lägenhet i augusti och känner mig nu väldigt nöjd med vardagsrummet. Sovrummet däremot känns kalt och opersonligt, så jag hoppas att den stora mysiga pläden i Marin får flytta in hos mig och mjuka upp stämningen!

  Julia 2017-09-28 10:09:31
  Svara
 • Åh den rosa filten är precis det jag är på jakt efter! Efter att köpt så himla mysiga fina kuddar i grått till min lite tråkiga soffa så hade pricken över i:et varit denna filten, har lite rosa inredningsdetaljer i övrigt i vardagsrummet och med denna filt hade det blivit komplett för att muntras upp i det kommande vinter vädret 🙂

  Amanda 2017-09-28 10:08:33
  Svara
 • Helt klart den blekrosa
  Så jag ordentligt kan gosa
  Nu när solljuset börjar sakta försvinna
  Börjar man ändå höstmyset infinna
  Då passar det så fint att krypa in
  Hoppas hoppas hoppas den blir min

  ☺️???

  Johanna 2017-09-28 10:04:24
  Svara
 • Vill tillägga att den marinblåa hade passat perfekt hos oss, vill ha en härlig färgklick i vardagsrummet <3

  Ulrika 2017-09-28 09:54:15
  Svara
 • Åh vad fin och gosig den ser ut! Har precis flyttat tillbaka till Sverige efter några år utomlands. Bor i min systers lägenhet och känner att jag verkligen vill ha min personliga prägel på den. Har bara ett extrajobb och har knappt råd med inredning alls, så om jag skulle vinna denna pläd hade det gjort mig så otroligt glad! En pläd till höstmyset är preciiiis vad jag behöver <3

  Ulrika 2017-09-28 09:51:09
  Svara
 • Den stålgrå!! Håller på att göra om i mitt rum just nu, och jag har valt grått och beige/brunt. Har blivit såå inspirerad av dig och din otroligt fina inredning och tror att det skulle passa bäst i mitt rum med de färgerna. Så den grå filten skulle bli otroligt fin ovanpå min säng!??

  Tilda 2017-09-28 09:20:01
  Svara
 • Om jag vinner skulle jag välja den rosa pläden. Jag hade verkligen velat vinna den mysiga pläden då jag i nästan tre år inte haft en enda pläd till min soffa. Jag har suktat efter mysiga plädar men aldrig hittat någon som jag tror skulle passa till den. Men så fort jag såg denna från Oscar & Clothilde blev jag helt begeistrad och vet att detta kommer bli den ultimata pläden till min soffa!
  Kram

  Matilda 2017-09-28 08:44:15
  Svara
 • Hej, tack f ständig inspiration. Är hemma föräldrarledig och då behövs visuellt ögongodis. Vore en ynnest att eft en lång dag (vi fick en 3 åring, fr andra sidan jordklotet) få ngn timme m en kopp te och ingosad i en ljusrosa lyxig pläd fr Oscar & Clothilde.??

  Helena 2017-09-28 08:26:56
  Svara
 • Oj vilken härlig filt! Jag som är väldigt frusen av mej skulle vara så glad att vinna denna filt att mysa ner sig i framför en film och levande ljus i höstmörkret. Jag skulle välja den rosa 🙂 tack på förhand!

  Ida 2017-09-28 08:14:20
  Svara
 • Den rosa är superfin, det ser man ju i ditt mysiga hem ⭐️ Här hemma behövs verkligen en färgklick så den skulle pryda tvsoffan finfint ?✊?

  Linda Åhlén 2017-09-28 07:53:11
  Svara
 • Åh jag har letat efter en ny pläd i nästan ett år nu men inte hittat nån jag har fastnat för. Jag vill just ha en rosa pläd så denna såg perfekt ut! Hoppas på lite tur så kanske min jakt är slut! ????

  Rebecka 2017-09-28 07:50:36
  Svara
 • Jag glömde skriva vilket färg ?? hoppas ni kan lägga till de, stålgrå vore drömmen.

  Sara 2017-09-28 06:42:48
  Svara
 • Detta blir säkert någons favorit
  oavsett om den är blå eller vit
  Denna sköna och vackra sak
  passar helt klart i allas smak
  När man nu Morris har chansen att vinna
  gäller det att hem till myset hinna ?
  Håller nu tummarna för vinst på denna skönhet då min favvis filt varit med om en olycka. Min son fick tag på saxen ?

  Sara 2017-09-28 06:40:54
  Svara
 • Köpte vita kuddar till min gråa soffa vilket blev lite trist, så en rosa pläd skulle verkligen piffa till vardagsrummet ?

  Malin 2017-09-27 23:42:39
  Svara
 • Så himla fin filt som jag tror vem som helst skulle bli glad över att ha hemma. Jag har precis blivit tvungen att flytta från den stad jag pluggar i tillbaka till min hemstad. Jag håller nu på att intallera mig i min nya lägenhet. Vore så underbart att ha en stor mysigt filt hemma nu när det blir kallare ute. Den rosa filten har den perfekta nyansen av rosa och det skulle vara drömmen att ha den i soffan. Du är verkligen en inspiration och jag älskar det du gör!

  Johanna 2017-09-27 23:14:12
  Svara
 • Men åh man kan ju inte annat än att bli kääär i denna!! Skulle vilja mysa in mig i den blekrosa nu under hösten för att värma mig under allt tentapluggande. (Tillsammans med min vovve som är min pluggkompis i ur och skur haha) 😀

  Carro 2017-09-27 22:50:56
  Svara
 • Jag och sambon älskar att mysa ner oss i soffan om kvällarna och det vore så härligt med en stor och gosig filt nu när det börjar bli kallare. Just den stålgrå hade passat in bra här hemma 🙂

  Maja 2017-09-27 22:48:47
  Svara
 • För att den skulle passa superfint i min soffa och jag skulle bli glad varje gång jag ser den!

  Maria Hultqvist 2017-09-27 22:33:31
  Svara
 • Åh skulle mer än gärna vilja ha den blekrosa filten hemma i min fåtölj ! Jag är så frusen av mig så mina höstkvällar avrundas alltid med en mysig filt runt mig i fotöljen, te och en bra serie/film !

  Angelica Kohlmeier 2017-09-27 22:30:54
  Svara
 • Å vilken fin ? asa senast förra veckan till mannen att en rosa filt skulle jag vilja ha i soffan…men som student så unnar jag mig inte direkt. Det mesta man köper går ju till barnen. Men denna skulle få bli ”mammas-filt”

  Sofi 2017-09-27 22:09:53
  Svara
 • Vilken härlig tävling! Den blekrosa är ju hur fin som helst! Nu när hösten är här tjatas det varje kväll om den bästa filten och denna hade ju endast varit min! Mvh en frusen själ ?✊?✊?

  Caroline 2017-09-27 22:00:34
  Svara
 • Åh! Jag önskar mig den jättefina rosa, precis som din. Nu när hösten är på ingång så är jag alltid så frusen om fötterna. Min sambo skulle älska om jag kunde värma dem under en filt istället för på hand rygg!

  Susanne 2017-09-27 21:37:52
  Svara
 • Här har du isbiten själv! Tjejen som redan har vantar på sig typ! Jag pluggar hemmifrån och blir väldigt stillasittande. Här hemma är det såå kallt att jag tillslut sitter framför datorn med tjocktröjja raggsockor och två filtar. Dock är dom så tunna och denna fina och tjocka filt hade varit underbar att få värma sig med om dagarna här hemma! Den rosa skulle jag välja om jag vann ???

  Anna 2017-09-27 21:25:45
  Svara
 • Färgen ”grädde”!

  Här sitter jag under min föräldraledighet uppe i Norrland där det börjar bli galet kallt och mörkt redan nu. Otroligt långa och icke inspirerande vintrar här uppe.

  Trösten brukar vara inredning.Det är ju jäkligt lätt att sitta och beställa hem inredning hela dagarna när man är föräldraledig. Min sambo har dock satt köpstopp så denna vinst lät ju underbar.

  Josefine Wiklund 2017-09-27 21:16:49
  Svara
 • Pläden Morris i färgen grädde har jag tittat på ett bra tag, men som student har andra saker alltid prioriterats före. Då jag är ganska frusen av mig skulle denna gåva bokstavligt talat värma mitt hjärta (och glädja min plånbok). Kram och tack för fin blogg!

  Anna 2017-09-27 20:38:25
  Svara
 • Åh så mysig! Jag hade önskat mig filt i färgen marin 🙂 har precis bytt soffa och behöver verkligen uppdatera med både nya fina kuddar och filtar. Denna hade varit fantastisk! Perfekt för mig och vovvarna att krypa upp i nu i höst ???

  Julia T 2017-09-27 20:36:44
  Svara
 • Den stålgrå färgen är verkligen en dröm och hade jag vunnit hade jag blivit överlycklig! Ska snart flytta till mitt första egna boende, och ingen hade blivit gladare än jag att få pryda soffan med denna pläd. På hösten finns det inget bättre än att tända lite ljus och krypa ner under en pläd med en kopp varm choklad och kan lova att pläden hade används flitigt till just detta hemma hos mig!

  Emelie 2017-09-27 20:21:22
  Svara
 • Det bästa med hösten är att krypa upp i soffan, vira om sig en stor skön filt och tända massa ljus och dricka te. Just det vill jag göra med den här mysiga filten! Önskar mig en i färgen ”grädde” som jag tror skulle passa himla bra hemma hos mig, både som en mysig filt jag flitigt kommer använda om kvällarna men även som en väldigt fin inredningsdetalj i soffan. Tack för en superinspirerande blogg!

  Rebecka 2017-09-27 20:16:56
  Svara
 • Åå skulle värma mig såå o vinna en gosig pläd ( egentligen vilken färg som helst) rosa, stålgrå eller grön eller blå , såå svårt o välja, blir glad vilket som.. flyttade från lägenhet till hus o jag fryyyser konstant- blir första hösten o vintern här i huset så dags att bunkra upp m varma plädar o värmeljus:) tack för en inspirerande blogg/insta. / höstkramar Marie

  Marie 2017-09-27 19:46:00
  Svara
 • Om jag vann skulle jag garanterat välja den blekrosa färgen på pläden. Har en rosa pläd här hemma i soffan som är köpt hos Chilli för säkert 7 år sedan, men eftersom jag är en student som precis avslutat sina studier och inte hunnit få något jobb ännu har jag för tillfället inte råd att unna mig en ny. Därför skulle det passa perfekt att vinna denna från Oscar och Clothilde! 🙂 Min email är [email protected].

  Elin Lindberg 2017-09-27 19:34:08
  Svara
 • Med en första bebis på ingång hade denna pläd passat perfekt till att vira in lillen i i höstmörkret. Den stålgrå önskar vi oss ?

  Moa 2017-09-27 19:31:45
  Svara
 • Färgen du har är urläcker!
  Enkelt sagt men jag har väldigt lätt att bli förkyld under vinterhalvåret, en stor mysig filt hade underlättat. Hade blivit så Glad! Min kära sambo älskar också mysiga filtar, hade varit perfekt att få dela med honom. Han är den finaste som finns. Vilken super härlig blogg du har! Fortsätt så. Kramis ?

  Charlotte 2017-09-27 19:25:47
  Svara
 • Så otroligt fina plädar!
  Vi har ganska kyligt i vår lägenhet under vinterhalvåret. Därför har vi en extra god ursäkt att samla på oss fina och varma textilier.
  Den blekrosa hade passat perfekt till våra mörkgröna väggar i vardagsrummet!

  Frida 2017-09-27 19:20:38
  Svara
 • Som jag letat efter prisvärda stora plädar, finns ingen stans. Bladgrön var en favorit, vilken härlig färg!

  Jag ska spendera närmaste månaderna hemma med min nyfödda dotter och då är det ju inget som slår en härlig filt under de regniga dagarna när man drar sig från att gå ut med vagnen. Sen ska man inte underskatta vad en snygg pläd gör för soffan.

  Annie 2017-09-27 19:08:36
  Svara
 • Den apelsinfärgade pläden gör mig glad att se. Den kommer att göra en glad när man kommer hem från en arbetsdag, få en att längta till soffan med en bra bok eller att se ett bra Tv-program. Få mysa under filten på mornar under helgen, läsa din fantastiska blogg som ger mig så mycket inspiration. Färgen är en vitaminkick och den ser ut att vara underbart god och mjuk.

  Iren Jansson 2017-09-27 18:57:29
  Svara
 • Jag har väldigt gärna velat vinna den stålgrå varianten av pläden. Så fin.
  Jag är en nybliven student som kanske inte ofta unnar mig något nytt, ska flytta in i en annan lägenhet den 1 december (då mitt nuvarande endast är temporärt) och ska då inreda från grunden. Jag föll för färgen då jag älskar att den inte är sådär ”klassiskt grå” och har blivit helt besatt av inredningsbloggar inför flytten! Att jag nu hittat din är superkul.
  Kan jag ju bara sluta med att säga att jag ser framför mig hur jag sitter med filten runt mig och pojkvännen, tillammans med en kopp te, tittandes på en favoritserie i nya lägenheten! Haha!
  Skulle betyda så mycket att vinna ❄️ kram!

  Ebba 2017-09-27 18:11:20
  Svara
 • Alla är så fina så det är ju svårt att välja men den stålgråa filten skulle passa så bra till min soffa i min nya första lägenhet som jag precis håller på att flytta in i. Skulle va skönt o ha något att mysa in sig i när man känner sig lite ensam?

  Lotta 2017-09-27 18:10:22
  Svara
 • Ååååh den rosa bara för att känna mig prinsessig och få förtänga att vinterns rusk gömmer sig bakom hörnet.. Tack för en helt underbar blogg 🙂

  Cecilia lind 2017-09-27 18:09:20
  Svara
 • Drömmen hade varit en pläd i färgen ”grädde”
  Mysigt om hela familjen kunde få plats under samma pläd då denna är så stor !
  Med vänliga hälsningar Sofie

  Sofie Sjöholm 2017-09-27 17:56:31
  Svara
 • Hur mysig pläd?! Den skulle vara perfekt till mig som är så frusen…är reumatiker och det gör att jag har ett enormt behov av värme. Sen kan det ju vara extra värmande att krypa ihop fler under den stora pläden ; ) den vackra blekrosa skulle passa hos mig!

  Camilla Wiklund 2017-09-27 17:55:29
  Svara
 • Den filten ser otroligt fin och gosig ut! Drömmen hade varit en pläd i färgen ”Grädde”
  Tänk att kura upp hela familjen i höst med en sån stor mysig pläd!

  Vänliga hälsningar Sofie Sjöholm

  Sofie 2017-09-27 17:53:14
  Svara
 • Åh, jag skulle så himla gärna vilja vinna den solgula pläden som hade varit fantastiskt fin hemma hos mig. Nu när kylan börjar tränga sig på blir min lilla studentlägenhet bara kallare och kallare för varje dag som går, och det hade varit så himla mysigt att få vira in sig i solen själv! <3

  Ebba 2017-09-27 17:50:15
  Svara
 • Woow, alla färgerna var jättefina!
  Min favorit är dock den blekrosa. Det skulle vara så kul att vinna, tror denna pläd skulle vara såå fin i sovrummet när vi flyttar till vår nya lägenhet i slutet av oktober. ?

  Diana 2017-09-27 16:32:43
  Svara
 • Jag är väldigt frusen av mig och en varm filt är ett måste under de kalla vintermånaderna. Min älsklingsfilt börjar bli sliten så därför hade det varit perfekt o vinna en. Om jag vann så hade jag velat ha en likadan rosa.

  Cecilia Nilsson 2017-09-27 16:12:49
  Svara
 • Hej! Vilka underbara plädar, och ditt vardagsrum sen!! Svårt att välja mellan alla fina färger, men tror att färgen ”Jord”skulle göra sig fint i nya soffan i linne som jag ivrigt väntar på! 🙂 Anledning…ja kort och gott att 4:e Oktober är min födelsedag, bara en sån sak! 🙂 Vänligen Ann-Sofie

  Ann-Sofie Englund 2017-09-27 15:35:28
  Svara
 • Min högsta önskan är att få vira in mig i en varm och gosig filt om kvällarna! Är nyinflyttad i min första egna lägenhet, som nu visat sig ha stora problem med värmen! Istället för att sitta hemma i kylan åker jag hem till vänner och sover 🙁 så, en fin, gosig och varm blekrosa filt hade verkligen gjort magi för mig ✨

  Frida 2017-09-27 15:27:12
  Svara
 • Åhh den blekrosa! Hade passat perfekt för att ljusa upp i vardagsrummet som annars har ganska mörka färger med en stor svart soffa.

  Sofie 2017-09-27 14:45:00
  Svara
 • Den ljusrosa skulle bli en fantastisk present till min dotter som äntligen fått sig en egen liten lägenhet. Håller tummar och tår att hon lyckan får att vinna denna underbara pläd. Tack för en mycket inspirerande blogg. ?

  Pernilla 2017-09-27 14:04:46
  Svara
 • Den gula filten hade gjort sig otroligt fin tillsammans med vår nya soffa som är sandfärgad och alla de sammetsgröna kuddarna som står uppuffade i soffan. Nu inväntar vi bara den vita härliga mattan innan vardagsrummet är klart. Hösten hade blivit så bra med en extra gul färgklick hos oss 🙂

  Madelen 2017-09-27 14:04:00
  Svara
 • Vilken härlig hösttävling! Om jag vann önskar jag den härliga pläden i kulören grädde för vem vill inte mysa ner sig i något gräddigt och varmt när kylan tränger sig på? Jag skulle ge den till min frusna syster där den skulle landa perfekt i hennes sovrum som går i naturliga bastoner, mässing och blått. Håller tummen!

  Helena 2017-09-27 13:17:13
  Svara
 • Den rosa pläden gjorde sig urfin i ert vardagsrum med det ljusa färgerna.
  Jag hade också önskat mig den rosa pläden till vår sovrum. Jag har också nyligen skaffat lägenhet och börjat bo in mig rätt bra, så nu ser man vilka små detaljer man vill ha. Då jag tror den blekrosa skulle göra sig superfin i mitt blå/gråa sovrum, en liten färgklick som skulle lyfta upp sovrummet och hösten.

  Tycker din blogg är superbra och inspirerande! Nu när man själv har blivit student och ser vad de ”små” detaljerna verkligen kan göra för ens hem.
  Ha en fortsatt superdag 🙂

  rebecca 2017-09-27 12:06:29
  Svara
 • Blev genast kär i den stålgrå, den hade jag gärna haft nu när hösten nalkas! Inte bara för att den vore perfekt att vira runt sig i under mörka höstkvällar med tända ljus på soffbordet och en kopp te i handen, men även för att den skulle bryta av fint mot den vita soffan och plocka upp de mörka färgerna i vardagsrumsmattan. PS Tack för den fina bloggen! 😉

  Mary 2017-09-27 12:02:12
  Svara
 • En marin pläd hade varit drömmen! Efter två månader av renoveringskaos i nytt hus, 3 barn och jobb är nu en kväll i soffan under en skön filt med lite tända ljus snart inom räckhåll. Kämpa två veckor till så är flytt avklarad och resten av renovering och fix får vänta ?

  Karin 2017-09-27 11:56:55
  Svara
 • Din blogg är så otroligt inspirerande! Jag skulle välja filten i färgen marin, då det skulle passa in fantastiskt bra i vår sekelskifteslägenhet. De senaste månaderna har varit tuffa då min sjukdom Multipel Skleros blommat upp rejält och jag varit hemma från jobbet. En ny fin filt skulle lyfta mitt humör och göra soffan en mer inbjudande plats att spendera dagarna i.

  Tove 2017-09-27 11:52:48
  Svara
 • Hej Emelie! Jag ska precis ta tag i en uppfräshning av vårt vardagsrum. Ny matta och nya kuddar i mörkblått. Vi har en grå soffa och den blekrosa pläden skulle passa perfekt till vårt ”nya” vardagsrum ?

  Nina 2017-09-27 11:32:50
  Svara
 • Jag vill ha in lite mer rosa i vårt vardagsrum, så denna rosa hade jag blivit jätte glad över. Oktober fyller jag år också, så hade vart bästa presenten!

  jenny 2017-09-27 11:27:32 http://jenlen.blogg.se
  Svara
 • En stålgrå skulle vara jättemysig att ha här hemma. Krypa in i när man sitter i soffan då vi har det ganska kallt i vår lägenhet.

  Lotta bäckström 2017-09-27 11:14:30
  Svara
 • Den blekrosa skulle jag vilja vinna! Så att jag kan slänga den snyggt över soffan för att dölja kissfläcken.

  Passade mitt syskonbarn som pottränas härom veckan. Givetvis råkade hen kissa ner sig när vi satt och hade lässtund i min nya soffa! När jag har fått fläcken åtgärdad ska jag svepa in mig i filten, drick en kopp te och återigen njuta av min soffa.

  Valentina 2017-09-27 11:08:28
  Svara
 • Åh vilka fina filtar! Vi har renoverat hemma och denna härliga filt i solgul skulle få bo tonårssonens rum där den skulle passa perfekt! Han valde ganska mörka färgerer till sitt rum så det behövs något som lyser upp lite.Har letat som en galning efter en filt i just den nyansen, hoppas den blir min… eller hans…?

  Katarina thunberg 2017-09-27 10:49:47
  Svara
 • Åh jag hade verkligen velat vinna den beiga/gråa ”grädde”. Jag har länge letat efter något som kan pigga upp min lägenhet, bor i en liten etta som jag verkligen inte får ordning på, flyttar om möbler, köper nya tavlor/kuddar håller på får panik.. skulle gärna vilja ha en ny pläd som kanske piggar upp lite grann 🙂 i en etta är det viktigt att man får rummet att se mysigt och välkomnande vilket är svårt.. men tror definitivt en ny pläd hade passat perfekt!

  Ellinor 2017-09-27 10:42:46
  Svara
 • SÅ FIN PLÄD!!!!!!!!!!! Jag och killen har köpt lägenhet och vi har ingenting (!!!!) vilket betyder att vi måste köpa aaaaaaallt nytt! Denna pläd skulle verkligen vara såååå behövlig och så fin att inviga den nya lägenheten med ? Det vore drömmen. Vi önskar i färgen grädde! Hoppas vi vinner?

  Edita Zepcan 2017-09-27 10:42:21
  Svara
 • Vilken pläd alltså! Den stålgråa hade gjort sig så fin i min vita soffa och jag slipper även frysa i höst ?

  Nathalie 2017-09-27 10:40:02
  Svara
 • Åh vad stor o mysig pläd!!
  Jag ska flytta hem till min kille och han äger inga plädar alls, jag som fryser hela vinterhalvåret får släpa ut täcket.. jag har rosa soffkuddar jag ska ha i den beiga soffan. Då hade de varit perfekt att vinna denna pläd i rosa ? speciellt eftersom hans väggar är vita med så ser det så kalt ut!

  Beatrice 2017-09-27 10:17:46
  Svara
 • Åååh den rosa skulle jag vilja vinna !! Skulle passa så bra hemma hos oss. Har varit på jakt efter en fin rosa, då vi precis har inhandlat en rosa puff i den färgen. Åh hade matchats så bra. Hade verkligen varit perfekt nu till hösten. En filt och en kopp te=hösten är räddad.

  Emma 2017-09-27 10:08:08
  Svara
 • Åh! Vilken helt fantastisk pläd ? Vi har nu bott hos svärföräldrarna i två månader då vårt nyinköpta radhus från -76 har renoverats i badrum och tvättstuga, så vi varken haft vatten eller el i huset.
  Puh…! Till helgen kan vi ÄNTLIGEN flytta in och börja njuta av huslivet och vår dotter få ett eget mysigt rum! Den blekrosa hade varit fantastiskt mysig i hennes första egna rum ?

  Josefin 2017-09-27 09:59:41
  Svara
 • Jag flyttade till ett nytt hus för två år sedan och blev aldrig riktigt nöjd över min mitt rum då jag saknat den känslan jag behöver av en mysig atmosfär. För en månad sedan köpte jag en ny säng och köpte något jag länge drömt om, en grå sängkappa. Jag älskar att kombinera grått på grått i inredning och till detta har jag både en rosa sammetskudde, lampskärm samt Vee Speers foto av en tjej i dimrosa sammetsklänning. Jag har kollat runt länge för att hitta en pläd i den touchen jag önskar, men antingen går det aldrig ihop med min ekonomi eller så känns den inte tillräckligt fin. Jag är däremot tvärsäker på att denna filten i stålgrå skulle fullfölja den mysiga atmosfären jag önskar ha inför vintern. Därför håller jag tummar och tår för att jag blir den lyckliga vinnaren.

  Alice Svensson 2017-09-27 09:56:06
  Svara
 • Jag skulle såå gärna vilja vinna pläden i blekrosa! Tycker färgen var riktigt fin och försöker få in mer av just rosa i min inredning just nu! Tycker inredning kan vara svårt, men samtidigt tycker jag att det är så himla kul och har jag lärt mig otroligt mycket mer om inredning just genom din blogg!

  Josefine 2017-09-27 09:48:48 https://acquoofsweden.com/
  Svara
 • Åh, vilken supermysig pläd! Skulle älska varianten i marin! Vi har många ljusrosa/vita/vinröda kuddar i våra ljusgrå soffor – så den blå pläden skulle bryta av helt perfekt!

  Anna Å 2017-09-27 09:44:56
  Svara
 • Men åh Emelie, vilken fantastisk tävling! ? Om jag fick äran att vinna Morris pläden i färgen GRÄDDE kan jag lova dig att vi två skulle bli ett oskiljaktigt par. Hen skulle bli min bästa kompis under dagarna då jag sitter hemma och pluggar i min (iskalla) lägenhet, få göra mig sällskap under härliga hösteftermiddagar på balkongen samt joina soffan och hålla mig varm under höstens alla härliga Tv-kvällar. När det sedan är läggdags skulle den vikas snyggt och värdigt hängas över soffryggen, som den vackra detalj den även är. Åh vad jag håller tummarna!
  Tack för en fin och inspirera de blogg.
  Kram Klara

  Klara 2017-09-27 09:33:58
  Svara
 • En i Marin önskar jag mig!
  Min favoritpläd och min enda tjockare pläd har min lille kille fått nu att mysa i nu när det är kallare, när han ligger i sitt babygym eller babysitter. Vi hade behövt en till mamma när hon sitter och tar en välförtjänt paus i soffan, med en kopp kaffe och tända ljus! Denna snygga pläd hade varit gräddet på moset. Dessutom perfekt för att hela familjen ska kunna mysa under den, kalla kvällar, framför en bra film eller en omgång brädspel ???

  Johannahallondoft 2017-09-27 09:32:10
  Svara
 • Stora filtar är det bästa! Jag skulle säga att den blekrosa hade passat in fint hos mig då det är väldigt svart, grått och vitt. Hade varit kul med en rosa stor filt som bryter av lite. Man får hoppas! 🙂

  David 2017-09-27 09:28:47
  Svara
 • För ett år sedan fick vi nycklarna till vår gemensamma lägenhet. Den går i svart och vit, men industriglas, marmor och råa ytor. Jag har försökt arbeta med olika tyger för att få till mysfaktorn och även tagit in jordnära färger. Men när jag såg pläden i blekrosa nyans insåg jag att vi måste få in mera färg och denna ton kommer kunna komplettera det hårda i lägenheten och ge den en mer mjuk känsla. Jag ser att vi kommer ha pläden i vardagsrummet, men att den passar likaväl i sovrummet. Svart och rosa passar också så ljuvligt ihop med varandra. Hoppas hoppas att den får ett hänga hemma hos oss! Tack för en inspirerade blogg och extra roligt att följa er inflyttning i nya lägenheten.

  Sara 2017-09-27 09:26:59
  Svara
 • ????Jag hade önskat mig en i färgen GRÄDDE!
  Vi har kämpat med vår sjuka dotter i snart två år, åkt fram och tillbaka till sjukhus sedan hon var sex månader och varit på isolering nu i Tyskland de senaste fyra månaderna, då hon genomgått en stamcellstransplantation. Allt har hittills gått bra och vi ser fram emot vår resa hem, tillbaka till Sverige och vårt hus. Bara tanken över att få mysa tillsammans med familjen i soffan under denna pläd är alldeles ljuvlig, så vi håller tummarna över stt den också blir sann!!????

  Aysudilca From 2017-09-27 09:23:04 http://aysufrohm.se
  Svara
 • Åh, vilken fantastiskt filt, jag har letat efter en som är lite större! Vi har efter vår flytt haft lite svårt att få ihop vårt vardagsrum till en enhet, det spretar lite fortfarande. Jag tror att filten solgul hade gjort sig och satt tonen riktigt fint i rummet, då hade jag kunnat plocka fram de mer gula tonerna till de andra höstfärger som vi börjat med där inne till den neutrala basen, den skulle även kunna gästspela i sonens rim som går i gult, grått och rosa! Hoppas hoppas!!

  Beata 2017-09-27 09:19:14
  Svara
 • ????Jag hade önskat mig en i färgen GRÄDDE.
  Vi har kämpat med vår sjuka dotter i snart två år, åkt fram och tillbaka till sjukhus sedan hon var sex månader och varit på isolering nu i Tyskland de senaste fyra månaderna, då hon genomgått en stamcellstransplantation. Allt har hittills gått bra och vi ser fram emot vår resa hem, tillbaka till Sverige och vårt hus. Bara tanken över att få mysa tillsammans med familjen i soffan under denna pläd är alldeles ljuvlig, så vi håller tummarna över att den också blir sann!!????

  Aysudilca From 2017-09-27 09:18:16 http://aysufrohm.se
  Svara
 • Såklart glömde jag skriva att det är den solgula pläden jag gillade

  katarina 2017-09-27 09:08:52
  Svara
 • Den blekrosa pläden skulle verkligen piffa upp både min lilla 1:a och mitt humör om den fick flytta hem till mig ☺️. Jag är en student som precis blivit sjukskriven för utmattningssyndrom så varken ekonomin eller sinnet e på topp just. Skulle va supermysigt att få svepa in sig i filten och bara va ?. Kram Meriam

  Meriam 2017-09-27 09:08:41
  Svara
 • Hej
  Jag skojjar inte när jag säger att jag brukar ha på mig min jacka inomhus, även ibland på sommaren. #saveme

  katarina 2017-09-27 09:08:06
  Svara
 • Jag skulle bli superglad om den rosa pläden fick flytta hem till mig ??. Jag är som du att jag vill plocka in lite nytt till hemmet nu i höst för att skapa lite mys. Är student så ekonomin är inte den bästa :/.
  Trevlig dag!! Mary ❤️

  Mary 2017-09-27 09:02:01
  Svara
 • Tack för en jättefin blogg, hos dig kan man alltid få ny idéer och inspiration. Helst vill man göra om allt hemma när man ser dina fina bilder du lägger upp. Den SOLGULA pläden hade varit drömmen, speciellt nu när jag vågar lite mer färg här hemma.

  Martina Bergman 2017-09-27 08:57:32
  Svara
 • Åh, håller tummarna på den stålgrå! ❤️ Jag skulle vilja vinna denna till mig och min sambo som är frusna av oss året runt och älskar att snurra in oss i filtar på kvällarna. Vi ska dessutom renovera om vårat vardagsrum i höst och det hade varit sååå kul att få inreda med denna fantastiska pläd som hade varit så fin ihop med soffan ?

  Linnea 2017-09-27 08:56:21
  Svara
 • Jag skulle önska vinna den Marin blå Morris pläden ?

  Daniella 2017-09-27 08:53:43
  Svara
 • Jag är en extremt frusen kvinna och att ha plädar hemma är ett måste! Nu har jag precis flyttat in till nytt och är helt klart behov av en ny, jag skulle älska att värma mig i en STÅLGRÅ pläd som samtidigt piffar upp mitt just nu livlösa vardagsrum!

  Neval 2017-09-27 08:45:27
  Svara
 • Wow vilken drömfilt!
  Vi har precis flyttat till en ny lägenhet (vi också) och än så länge har vi inte riktigt lyckats få till det i vardagsrummet! Vi behöver lite härlig färg och mjuka material som skapar mysfaktor! Den blekrosa filten skulle göra sig riktigt bra hos oss!

  Tack för en superfin blogg/Instagram! Alltid fullt av inspiration.
  Kramar

  Ida 2017-09-27 08:42:08
  Svara
 • Åh men wow vilken gosig… <3 Jag vill gärna vara med och tävla! Är kääääär i den "Blekrosa" och hade passat alldeles perfekt i mitt sovrum då det just nu bara går i grått och vitt, en liten färgklick har ju inte skadat! Varför jag vill vinna just denna är för att jag har letat efter en filt som bara fångar mitt intresse, en sån som man känner "Just den". Men har inte hittat något för ens nu! Morrisplädarna är dröm, och skulle bli såå glad om jag vann!

  Du ger mig så mycket inspiration! har precis flyttat hemifrån och att kika runt på din blogg och få följa dig, ger mig så mycket idéer! <3

  Rebecca 2017-09-27 08:32:57 http://amberpikerebecca.wixsite.com/rebecca
  Svara
 • Ååh jag skulle gärna vinna pläden i färgen grädde ? Den skulle passa så bra in i mitt hem, speciellt nu till hösten när det är kyligt! Då jag är student och har en tajt budget så har jag inte råd att unna mig så mycket. Därför skulle jag bli såå glad om jag kunde vinna denna så jag också kan mysa ner mig i soffan med den fina pläden! ✨?☕️

  Sara 2017-09-27 08:32:55
  Svara
 • Åh jag har länge suktat efter denna filt! I samma färg som du – blekrosa för att pigga upp den gråa hösten som kommer. Jag studerar för tillfället och spenderar mycket tid hemma, vore härligt att ha lite färg som piggar upp min vardag!

  Pernilla 2017-09-27 08:28:18
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha Morris i färgen ”Grädde”. Jag och min pojkvän är precis nyinflyttade i vår första lägenhet tillsammans. Vi är båda två studenter på heltid, men jag har hela tiden försökt behålla drömbilden av att här i slutändan kommer se drömmigt lyxigt ut ändå, trots minibudget. Mitt i det här halvfärdiga kaoset hade pläden definitivt gjort hela vårt vardagsrum, och jag hade utan tvekan fått ny energi till att inte ge upp min vision riktigt än!

  Ina 2017-09-27 07:54:49
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!