Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vasen Dagg i svart

Ja ni ser och läser rätt den omåttligt populära vasen Dagg som forgivits av Carin Seth Andersson för Svenskt tenn finns nu i snattsvart. Vad tycker ni hiss eller diss?

Personligen är jag lite kluven. Vill egentligen springa ner till butiken på Strandvägen och kika på vasen irl innan jag uttalar mig. Men jag tror att jag gillar den. Om inte annat så likanar den ju ingen av mina befintliga vaser. Tycker även att denna gjorde sig mycket finare i svart än t ex Skrufs Pallo tack vare att daggen i sig har en sådan spännande struktur.

Hur sugen blir man inte på svart när man ser dessa bilder?! Jag som letar för fullt efter snygga byråer och skåp bara älskar den här bilden.

Tipstack till Anette aka Inredningshjälpen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!