Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Butiken Oscar & Clothilde på Birger Jarlsgatan

Inlägget är reklam för Oscar & Clothilde och innehåller annonslänkar.

Det händer så mycket roligt kring bloggen just nu, nästan så att jag måste nypa mig i armen ibland. Jag är verkligen så peppad på att fortsätta utveckla 34kvadrat och otroligt tacksam för att ni finns och kikar in här. En rolig sak är att jag under hösten kommer att ha ett samarbete med Oscar & Clothilde. Ni som följt mig ett tag vet ju att Oscar & Clothilde är en av mina absoluta favoritbutiker och därför ser jag såklart fram emot detta lite extra mycket. Jag kan redan nu avslöja att de lovat att vara bjussiga mot er, så jag hoppas att ni också kommer att gilla detta.

I förra veckan var jag i butiken och hälsade på, träffade personalen och kikade på alla höstnyheter. Ni hittar butiken på Birger Jarlsgatan 27. Om ni har vägarna förbi Stockholm måste ni verkligen kika in här. Så inspirerande butik i två plan!

Sedan jag var där i somras hade butiken nu fått höstkostym. Älskar verkligen färgskalan. Massa varma murriga nyanser och varm mässing. Soffan i petrolblå sammet som ni ser i bilderna ovan är ju bara så wow.

I butiken hittar ni både riktiga dyrgripar men också en hel del fynd. De här ljusstakarna är ju bara för snygga! Håller ni inte med? Gillar även askarna som ävem finns i svart/vitt.

Sammetspuff i trendig höstfärg – ja tack!

Trodde aldrig att jag skulle skriva detta – men visst blir man lite sugen på en orange soffa?!

Gillar det här bordet. Kul att man kan variera eftersom att det är tredelat.

Drömspegeln… och lampfoten är inte heller helt fel!

Så fint med kinesikst proslin. Dessa blåvita unor är jätte fina som krukor, tänk er ljusrosa rosor i någon av dessa.

Hur fint porslin? Gillar även champangeglasen med guldkant. Spegelbrickan som ni skymtar där bak är inte heller fel. Tänk er denna i sovrummet med vackra parfymflaskor på.

Till er som inte har vägarna förbi Stockholm och inte kan besöka den fysiska butiken så måste jag få tipsa om deras webbshop där ni också hittar massa fina inredningsdetaljer och möbler.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fantastiskt vackert soffbord i glas – tredelat. Vad kostar det?

    RosMarie Ahnlund 2017-09-27 12:39:35
    Svara
  • Spännande! Också en utav mina favoriter…

    STIL & Inredning 2017-09-25 10:52:34 http://www.stilochinredning.se
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!