Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tidningsstället

Gud vilka intensiva men roliga dagar jag haft. Förutom att jag har haft SÅ mycket på jobbet och jobbat över sent nästan varje kväll har jag också fått möjligheten att hålla i ett event och fått träffa massa härliga tjejer som jag beundrat och följt på sociala medier i många år. Kan knappt vänta på att få berätta för er. Vi får snart gäster här hemma, så jag tänkte egentligen bara kika in och påminna om tävlingen jag har på min instagram i samarbete med Vasahem där ni kan vinna det fina tidningstället Curva från Aytm (adlink). Tävlingen avslutas ikväll så skynda er! Här hemma börjat vi lite smått komma i ordning, även om det är lång väg kvar. Soffan som ni ser på bilden är vår gamla, den ska bytas ut. Likaså mattan. Men vi skyndar långsamt som sagt…

Trevlig lördag på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej. Jag undrar var den rosa pläden kommer ifrån? Älskar!!

    Ellen Dahl 2017-09-26 18:52:31
    Svara
  • Skynda långsamt kan vara bra att göra ibland, själv kan jag se något och inte låta bli att ta det med hem. 🙂

    Martin Andersson 2017-09-23 19:52:35 http://www.creativelife.nu
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!