Snygg gardin- och garderobslösning för sovrummet, ett perfekt badrum och magiska sekelskiftesdetaljer

Godmorgon lördag! Vi kickstartar helgen med inspiration från hemnet. Jag älskar som bekant att inspireras av lägenheter där och denna pärla till salu i Göteborg är en riktig sekelskiftesdröm. Väldigt ”enkelt” inredd vilket jag älskar, här får istället de vackra sekelskiftesdetaljerna stå i fokus. Som rubriken skvallrar om bjuder den också på en smart gadrin-/garderobslösning. Och badrummet är perfektion.

Var? Lorensberg, Göteborg
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 106
Utropspris? 6 950  000 
Mäklarfirma? Alvhem fastighetsmäkleri

När jag ser detta hem är jag så nöjd att vi valde vitt både i kök och på väggar hemma hos oss.

Helt magiskt fint sovrum. Harmoniskt och drömskt. Fullkomligt älskar garderobslösningen med ”tyg” från tak till golv som på ett elegant sätt gömmer oredan i garderoben och sedan fortsätter framför fönstret som gardiner.

Badrummet är perfektion om ni frågar mig. Hade jag fått renovera ett badrum imorgon hade jag gjort precis så här. Hexagon klinkers i marmor, vitt kakel i halvstensförband, kromdetaljer och ett stort handfat. Är dessutom väldigt sugen på att slå till på dessa stooora flaskor tvål/handkräm från Byredo. De känns så lyxiga…

Bilder lånade från alvhem.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej, bra koncept med hemnetlägenheter! Vill tipsa om en lite mindre lite billigare lgh som är ute just nu:https://www.hemnet.se/bostad/12704076?utm_source=ios_app&utm_medium=link&utm_campaign=tipsa&utm_content=iphone

  Annika 2017-10-23 23:34:20
  Svara
 • Mycket trevligt med gardinen. Vet du/ni vad det är för tyg eller vågar er på en kvalificerad gissning?

  Faraz 2017-10-11 19:55:12
  Svara
 • Så fint!

  Josefine 2017-09-18 07:51:07 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!