Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bye bye old apartment…

Idag lämnade min pojkvän över nycklarna till den gamla lägenheten till de nya ägarna. Jag har ju inte bott där så länge, men precis som när jag lämnade över min lilla pärla på 34 kvadrat i våras så känns det ju lite sorgligt. Nu bor ju vi kvar i samma område och trivs redan hur bra som helst i den nya lägenheten, så egentligen är det bara skönt att vi nu endast har en gemensam bostad att fokusera på. Jag bjuder på ett bildregn från förra lägenheten och kan inte låta bli att känna mig lite nostalgisk… Hoppas den nya blir lika fin när den är ”klar”.

Vårt gamla vardagsrum <3 Som ni vet så har vi i princip flyttat med alla möbler, det mesta ska vi faktiskt behålla som det är. Lägenheten vi flyttat till är egentligen väldigt lik den vi hade, så det mesta passar.

Vi har dock inget extra rum i den nya lägenheten. Älskade att kunna sitta här och blogga/jobba i fina karmstolen från Jotex. Sängbordet är också därifrån. Skrivbordet är från Ikea.

I sovrummet är jag sugen på att förändra. Men jag tänker att vi skyndar långsamt. Vi bor in oss och känner efter. Jag har dock beställt hem mattprover till en heltäckningsmatta. Planen är att övertala killen att det visst är supermysigt och superpraktiskt med heltäckningsmatta i sovrummet.

I det nya badrummet har vi inte alls så mycket förvaring som i den gamla. Som ni ser på bilden hade vi ju skåp över tvättmaskinen/torktumlaren och en bra avlastningsyta där på. I nya lyan är det en tvättpelare. Vi funderar därför på att platsbygga en bänk/linneskåp i badrummet. Ni kommer såklart att få följa med på den resan.

Balkongen i den nya lägenheten är lite större än den här. Men killen gick och köpte en ännu större grill i veckan, så vet faktiskt inte om den kommer kännas så mycket större haha… Vi har lånat utemöbler av mamma och pappa, så tänkte vi köpa nya i vår. 

Jag är verkligen SÅ pepp på den här helgen. Jag ska alldeles strax iväg på födelsedagsfirande för Jossan. Ska bli så mysigt att träffa alla tjejer. Imorgon och på söndag hoppas jag att vi får massa gjort i lägenheten. Våra nya kökshandtag har kommit och så har vi vart och handlat nya gardinstänger, dessa hoppas jag verkligen att vi hinner få upp. Är så taggad på att fixa och dona hemma 🙂

Ha en fortsatt trevlig fredag nu kompisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!