Säsongens resplaner och en rabattkod till er!

I höst skulle jag så gärna vilja ta en weekend till London och hälsa på min vän Patricia. Vi bodde i London samtidigt för 7 år sedan, innan jag började plugga. Hon bor nu där igen med sin kille och det skulle vara mysigt att checka in på något härligt hotell med min pojkvän och umgås och se London med Patricia och hennes pojkvän. Hur mysigt såg inte det här boendet ut?

Senare i vinter är jag och min pojkvän sugna på att boka en resa till något riktigt paradis. Vi är inne på Maldiverna eller kanske Bora Bora? Har någon vart där? Jag sitter inne på booking.com just nu och drömmer mig bort.

Maldiverna.

Bora Bora.

Vi bokade vår resa till Mykonos i somras med dem och jag måste säga att vi var så nöjda med vårt val av hotell. I år bodde vi på ett hotell beläget i närheten av byn Ornos och inte intill Mykonos town vilket vi gjort de två tidigare åren vi rest hit. Vi var relativt sent ute i år, och eftersom att vi i år var tre par kände vi att vi inte ville tumma på hotellstandarden. Det var sjukt mycket hotell som redan var uppbokade när vi väl bestämde oss för att boka resan, av en slump hittade jag detta hotell via booking.coms app på väg till jobbet. Så glad för det! Hotellet hette Saint John och var superfint. I synnerhet poolområdet med dess infinitypool och mysiga privata strand. Frukosten och servisen var verkligen helt magisk. Kan verkligen tänka mig att boka samma hotell om vi åker till Mykonos igen. En sak som jag oroade mig lite för innan avfärd var just att hotellet låg en bra bit från Mykonos town men det visade sig inte alls vara något problem. Vi hade hyrt en bil med plats för oss alla sex eftersom man ändå åker runt mycket på ön mellan olika stränder, beach clubs och restauranger/klubbar. Så de kvällar vi ville in till Mykonos town så körde någon av oss, eller så tog vi en buss dit som hotellet hade mellan hotellet och staden varje kväll. Så smidigt.

Som rubriken skvallrar om har jag dessutom en grym rabattkod till er att dela med mig av – ni får nämligen 250 kr rabatt vid bokningar över 500 kr just nu. 250 kr blir ändå ett rätt stort bidrag om man åker någonstans i Sverige eller en weekend och ni som redan bestämt er för att åka någonstans men inte bokat – passa på! Klicka HÄR för att komma till erbjudandet 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!