Vårt nya kök – tillval

Igår fick ni ju en liten tjuvkik på vårt kök. Idag tänkte jag att det är dags att visa lite mer. Så här såg vårt kök ut när vi flyttade in i lördags. Som ni ser väldigt vitt och avskalat med tidlösa materialval.

Vi har valt vita släta luckor, integrerad kyl och frys och sedan har vi betalat extra för marmorskivan. Min pojkvän skrev upp sig på den här lägenheten innan vi träffades och när tillvalen gjordes hade vi precis blivit tillsammans och var inte alls säkra på om vi skulle flytta in i lägenheten tillsammans eller sälja den och köpa något annat ihop. Vi valde därför tillval som vi trodde skulle attrahera så bred målgrupp som möjligt, men som vi ändå gillade och ville ha i vårt hem om det skulle bli så att vi skulle flytta in. Nu blev det ju så och så här i efterhand är jag väldigt glad över våra tillval.

Kökshandtagen ska vi dock byta ut. Jag la faktiskt en beställning på ett par i lite retrostil från It’s design igår. Tror den svarta detaljen kommer skapa en snygg kontrast till det annars väldigt vita köket. Ett tips till alla er som köper nyproduktion och inte hittar några kökshandtag bland tillvalen som faller er i smaken är att välja handtag likt dessa som man fäster på insidan (de flesta byggherrar tillåter nämligen inte att man inte väljer något alls utan man måste sätta dit några). Då blir det inga fula hål i luckan och istället kan ni välja handtag från någon annan leverantör vid inflytt utan att behöva förhålla er till specifika cc mått.

Nedan finner ni en liten moodboard över detaljerna i köket, men som jag skrev i fredags är jag dock väldigt sugen på att byta ut stolarna till några i svart.

Adlinks: 1. Kaffebryggare HÄR (länk) // 2. Lampa HÄR (länk) // 3. Papperskorg HÄR (länk) // 4. Salt- och pepparkvarn HÄR (länk) // 5. Pappershållare HÄR (länk) // 6. Skärbräda HÄR (länk) // 7. Kitchen Aid HÄR (länk) // 8. Kruka HÄR (länk) // 9. Termos HÄR (länk) // 10. Diskmedel HÄR (länk) // 11. Diskborste HÄR (länk) // 12. Stol HÄR (länk) // 13. Bord HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Typiskt bra tips att välja handtag för insidan! ??

  Leila Roos 2017-09-14 15:44:59 http://nouw.com/tusenfr%C3%A5gor
  Svara
 • Ser jätte fint ut

  Jenny 2017-09-14 10:49:11 http://jenlen.blogg.se
  Svara
 • Superfint kök och kloka beslut! Hur gör du med handtag på de stora dörrarna där jag gissar att det redan är borrat (har samma tankar nämligen)?

  Linda 2017-09-13 21:33:54
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Ni skulle kanske kunna bilda de längre handtagen med läder annars?

   Leila Roos 2017-09-14 15:47:00 http://nouw.com/tusenfr%C3%A5gor
   Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Tack snälla <3 Min pojkvän tycker att vi ska ha kvar dom vi har, jag funderar faktiskt på att byta ut de luckorna. Tror inte det vart JÄTTE dyrt faktiskt… Vet att man också kan spackla och måla om, men känns mäckigt. Uppdaterar om hur vi gör 😀 Kram!

   emelieekman 2017-09-14 09:24:21
   Svara
   • Svar på emelieekmans kommentar.

    Sååå fint kök! Älskar materialvalen och det kommer bli superfint med nya handtagen. Men angående dom långa handtagen på skåpen skulle jag verkligen satsat på att byta luckorna och sätta samma handtag som övriga köket 🙂

    Amalia 2017-09-16 09:42:29
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!