Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flytthelgen

I torsdags fick vi som ni vet nycklarna till vår nya lägenhet. På helgens agenda har därför flytt stått på schemat.

I fredags på lunchen kunde jag inte hålla mig ifrån att titta på lite inredning, jag sprang upp på Posh Living. Nu när man har sett lägenheten känns det ännu roligare att få börja inreda.

Efter jobbet hämtade killen upp mig i Slussen så åkte vi mot Sickla. Jag skulle hämta mitt paket med skor från Rizzo och så passade vi på att köpa med Råbiff från Urban Deli. Att ställa sig att laga mat där på fredagen var det inte tal om. Vi hade fortfrande så mycket kvar att packa…

Urban Deli är verkligen så fräscht. Måste handla där oftare.

Kl 10 på lördagmorgonen kom flyttkillarna och körde lasset till vår nya lägenhet <3 Jag, mamma, pappa och älskling stod beredda och tog emot (sa vart allt skulle stå hehe) och packade upp. Vi avslutade såklart med flyttpizza. Tack mami och papi för hjälpen!

Kändes helt faktastiskt att gå och lägga oss i vårt nya hem vid midnatt!

Söndag morgon. Känslan av första koppen morgonkaffe framför nyhetsmorgon i nya lägenheten var magisk!

Vi var både helt slut efter allt flyttande på lördagen, så vi passade på att bara vara i söndags. Vi får fortsätta packa upp i veckan. Killen bjöd över en kompis, så vi grillade på balkongen och sedan körde jag dem till derbymatchen.

Eftersom jag var ute på vägarna passade jag på att köra förbi Midsommarkransen för att köpa med mig lite inflyttningssnittisar hos Tellus Blommor.

Det jag saknar mest med att bo i Kransen är ju Afarin och hennes blommor.

Helt underbar lite höstig färgskala i butiken.

Ut kom jag med den här vackra buketten. Älskar hortensior.

Så härligt med färska snittblommor hemma igen!

Haha, ni får ursäkta röran. Den som är uppmärksam ser t ex att lampan saknar en glödlampa… Lampan är förresten från Sleepo. Funderar på en ny till köket och att ha denna i sovrummet. Vad tror ni om det?

Mycket slit, men en såå rolig helg. Tänk att vi nu bor tillsammans på riktigt i vår nya lägenhet. Wow.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Var är det uuuunderbara matbordet ifrån? ?

    Sandra 2017-09-14 15:20:45
    Svara
  • Superfin bukett och vas! Får man fråga varifråm vasen är?

    Catrin 2017-09-12 18:05:15
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!