Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Etagevåning med ”det”

Som ni säkert förstått vid det här laget har helgen bestått av flytt, i eftermiddag lovar jag att publicera höstens första ”Min helg i bilder”. Det var ett tag sedan sist. Men nu har som sagt hösten tågat in och rutinerna med den. Jag har inte riktigt hunnit scanna av utbudet på hemnet under helgen. Men denna hemnet-pärla hittade jag redan förra veckan, och den tänkte jag att vi kickstartar veckan med. Vad tror ni om det? Som rubriken skvallrar om är det en etagevåning som ska få stå i rampljuset. 2006 lät man totalrenovera det gamla Nürnbergbryggeriet på Söder. Byggnadens karaktär som gammal industrifastighet med vackra detaljer och högt till tak är bevarad men har fått en tydlig och mycket smakfull samtida gestaltning. Jag har faktsikt sett en av lägenheterna i huset live och de är minst lika fina i verkligheten.

Var? Södermalm, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 119
Utropspris? 12 500 000 
Mäklarfirma? Wrede 

Bilder lånade från wrede.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!