Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flytthjälp med Hemfrid

Jag är helt chockad över att vår flytt har gått så smidigt. Visst står det en hel del kartonger oupackade ännu, men det börjar ändå likna ett hem. Det bästa beslutet vi tog i och med denna flytt är att vi anlitade hjälp. Jag hörde av mig till Hemfrid i sista sekund (läs en veckan innan flytt) och jag är så tacksam över att de kunde fixa både flytthjälp och flyttstädning på så kort varsel.

Vid 10-tiden i lördags knackade Hemfrid-killarna på dörren och så började de tömma vår lägenhet på kartonger och möbler. Lastade in i två flyttbilar och sedan ut och upp i nya lägenheten. Redan vid 13-tiden var de klara och vi kunde börja packa upp. Helt ofattbart hur smidigt det gick. Så supertrevliga flyttkillar som lyssnade på våra önskemål och tog hänsyn till att vissa grejer vi har är väldigt omtåliga, t ex Flos lampan och vårt glasbord. Inte en enda repa eller skråma på något alls. I nästa vecka kommer Hemfrid tillbaka och flyttstädar den gamla lägeheten så att den är skinande ren till dess att nästa ägarna flyttar in. Känns så skönt att inte behöva tänka på det, nu vill man ju bara komma ordning i nya lägenheten och lägga allt fokus här.

Jag kan verkligen rekomendera Hemfrid. Nu valde vi att packa ner och upp själva, men vill man kan de hjälpa till med allt från nedpackning till uppackning. Tack Hemfrid för grym service! Aldrig vart med om en smidigare flytt.

Vill också passa på att tacka världens bästa svärmor som hjälpt oss att packa ner allt från gamla lägenheten i kartonger och mina föräldrar som hjälpte till här hemma igår under flytten. Vi hade aldrig kommit så här långt utan er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • ”Jag hörde av mig till Hemfrid i sista sekund och jag är så tacksam över att de kunde fixa både flytthjälp och flyttstädning på så kort varsel.” Hur kan allt vara packat i Hemfrid kartonger om du hörde av dig i ”sista sekund”? Packade ni ner hela lägenheten i sista sekund? Grymt jobbat isf! 🙂

  Martina 2017-09-11 15:22:55
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Att boka flytthjälp en vecka innan flytt var kanske lite i senaste lagret haha, så är som sagt tacksam att de hade tid 🙂 Ska förtydliga i inlägget att det var en vecka innan så att ingen annan också tror att jag ringde dem en sekund innan de kom 😀 … de sista i köksskåpen tömde vi faktiskt under tiden grabbarna bar ut möbler, så det däremot var ju bokstavligen i sista sekund 😉

   emelieekman 2017-09-11 21:54:06
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!