Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Engelbrektsgatan 41

I skrivande stund sitter jag runt köksbordet med en kopp kaffe med skummad mjölk. Solens höststrålat har letat sig in i lägenheten och jag känner mig så lycklig. Killen har tänt grillen ute på balkongen, hans bästa kompis är här och vi ska äta lunch innan jag ska köra iväg dem på fotbollsmatch snart. Vad jag trivs i vårt nya hem! Än är det lång väg kvar tills allt är uppackat och klart. Men jag känner redan nu att det här kommer blir bra.

Hur som helst, jag kikade ju inte in här för att prata om det egentligen, jag ville ju visa er en hemnet-karamell som Per Jansson förmedlat i veckan. En sekelskiftespärla som känns så där härlig personlig. Här har man vågat färg och varje liten detalj känns noga utvald och inte bara ditställd för att få till snygga mäklarbilder. Här bor verkligen någon.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 5 rok
Kvadratmeter? 130
Utropspris? 14 900 000 (såld)
Mäklarfirma? Per Jansson

Bilder lånade från perjansson.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!