Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spektakulär penthousevåning

Godmorgon! Igår fick vi ju som ni vet äntligen nycklarna till vår nya lya och nu när helgen står för dörren står också flytt på schemat. Hela dagen imorgon är dedikerad till detta. Men först ska jag bocka av sista jobbadagen på kontoret för denna vecka och så vill jag ju bjuda er på något gottis. Denna tidiga fredag tar vi därför och spanar in ett riktigt drömboende som förmedlas via Per Jansson. En spektakulär vindsvåning som utvecklats/producerats av Oscar Properties. Bostaden badar i vackert ljus och i varje hörn hittar vi designklassiker man nästan knappt vågar drömma om. Otroligt stilfullt inrett, helt i linje med lägenheten och arkitekturen i sig.

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 5 rok
Kvadratmeter? 207
Utropspris? 36 000 000
Mäklarfirma? Per Jansson

Bilder lånade från perjansson.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vilken fantastiskt våning! Älskar blandningen av material!
  Jag hoppas du kan hjälpa mig med ett litet tips: Jag älskar House Doctors ”forms chair” i brunt konstskinn, men vet inte alls vilket bord som skulle passa till? Bor i nyproducerad lgh med ljusa/vita materialval så vill helst inte ha ett mörkt bord då det känns för stor kontrast. Tusen tack på förhand och lycka till med nya lägenheten – vilken dröm!

  Therese 2017-09-08 09:52:08
  Svara
 • Alltså wooow, vilken våning!

  Josefine 2017-09-08 09:38:39 http://www.sotningstjanstsverige.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!