Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lyxig pappershållare till köket

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Cervera.

Hushållspappershållare från George Jensen (klick!). En nyhet här hemma som ska få flytta in i vårt nya kök. 

Igår efter jobbet tog jag bilen till Cervera och hämtade ut en beställning därifrån. Så smidigt att man kan beställa fraktfritt på nätet till sin närmaste (valfri) butik. I paketet låg denna fina pappershållare och ett set kastruller gömda. Jag hade egentligen tänkt att inte packa upp paketet, allt ska ju ändå packas ner igen inom några dagar eftersom att vi flyttar nästa vecka(!!!!). Men jag kunde inte hålla mig från att kika på denna skönhet. Den är magisk i verkligheten, men ni får verkligen ursäkta kvalitén på dessa bilder. Lånade min pojkväns systemkamera (eftersom att jag inte hittar min i flyttkaoset) och vet inte riktigt hur jag lyckades få de så suddiga. Men jag lovar bättre bilder så fort vi flyttat in i nya lägenheten. Ska bli så kul med ett nytt kök. Jag tänkte att produkterna nedan skulle få pryda vår nya köksbänk.

 1. Pappershållare HÄR (länk).
 2. Kaffebryggare HÄR (länk).
 3. Salt- och pepparkvarn HÄR (länk).
 4. Diskmedel HÄR (länk).
 5. Skärbräda HÄR (länk).
 6. Brödrost HÄR (länk).
 7. Termoskanna HÄR (länk).
 8. Kastrullset HÄR (länk). Det var detta jag klickade hem, finns nämligen till kampanjpris just nu. Fatta lyxen med nya fräscha kastruller i nya köket. Can’t wait!
 9. Kitchen aid matberedare HÄR (länk).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry