Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sekelskifte som inspiration till vår nya lägenhet

Den här vackra bostaden hade jag tänkt att visa er redan förra veckan efter tips från mäklaren. Men det blev minst sagt lite körigt innan avfärd till Split. Fantastiskt fin sekelskifteslägenhet med en mycket fin styling. Såg att budgivningen redan är igång så man får nog vara lite snabb om man vill lägga vantarna på denna pärla.

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 4 rok
Kvadratmeter? 90
Utropspris? 9 250 000 kr
Mäklarfirma? Husman Hagberg

Inspiration på hög nivå till vårt nya kök. Vi har också valt vita luckor och marmor bänkskiva. Efter att ha sett dessa bilder kan jag meddela att vi kommer satsa på att blanda in lite träelement med hjälp av snygga skärbrädor. Ett fikonträd och en ny takkrona skulle inte heller sitta fel.

En stor(!) rund spegel till hallen seglade precis upp på inköpslistan till nya lgh.

Har ni sett några sötare barnrum? Så Sockersött. Dessa barnrum ton-i-ton har ju minst sagt fåt en del kritik senaste tiden. Är de inredda för barnen eller föräldrarna? Vart gömmer sig alla neonfärgade leksaker och väggplanscherna med Elsa och Anna från Frost? Trots allt kan jag inte låta bli att tycka att detta är bland det sötaste jag sett. Ska bli intressant att se hur man själv kommer inreda när man (förhoppningsvis) blir mamma i framtiden.

Diggar denna garderobslösning. Yteffektivt och samtidigt skapar tyget en mer mysig och ombonad känsla än vad t ex vanliga Elfa-skjutdörrar skulle gjort.

Stilrent och väldigt tidlöst badrum. Detta tröttnar man inte på i första taget. Även detta är magisk inspiration till vårt nya badrum som har liknande färgsättning. Vi kommer helt klart att satsa på en väldigt avskalad stil, med ljusa textilier, tvålpumpar/skönhetsartiklar i klassiska tidlösa förpackningar, gröna växter och gärna en inramad poster.

Bilder lånade från Husman Hagberg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!