Ni missar väl inte tävlingen där man kan vinna en ny hiss?

Hej gänget! Hoppas ni har en härlig torsdag. Idag har jag något kul att avslöja för er, det är nämligen så att jag idag ska få presentera ett grymt kul samarbete som jag har tillsammans med KONE. Känner ni till KONE? Det är ett av världens ledande företag inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar. KONE arrangerar just nu en tävling där vinnaren får en helt ny modern hiss(!). En helt galen bra och generös vinst!

Min roll i det hela? Jo, jag har fått det ärofyllda uppdraget att ingå i den jury som kommer vara med och utse vinnaren. Så därför kände jag bara att jag ju måste tipsa er om tävlingen, som dessutom är plätt lätt att delta i. För att tävla ska du tipsa om en hiss i en bostadsrättsförening som du anser behöver moderniseras eller bytas ut. Det behöver nödvändigtvis inte vara hissen i just din förening utan kan likväl vara morfars hiss där hans rullator inte får plats eller kanske som min bästis hiss som lite för ofta står stilla… HÄR (länk) kan ni läsa precis hur ni ska bära er åt för att vara med och tävla.

KONE-hiss på Elite Hotell – jag älskar belysningen! Vem vill inte ha en sådan är fin hiss???

Nu är jag lyckligt lottad som bor i nyproduktion och faktiskt har en relativt modern hiss. Kanske inte riktigt så modern som den KONE erbjuder, med flera olika designkombinationer och massa häftiga funktioner så som t ex Spotifymusik i hissen, men ändå, den fungerar. Annat var det i min förra lägenhet. My god. Kommer aldrig flytta igen utan varken hiss eller flyttfirma haha…Det kändes på riktigt som att jag hade kört en svensk klassiker. Hade ont i precis varenda muskel.

Jag & min pojkvän i hissen hemma.

Jag glömmer heller aldrig när min farmors hiss stod stilla i nästan en vecka för några månader sedan. Stackars lilla farmor som fick kämpa med matkassar upp för sina sex trappor och stackars hennes grannar som inte kunde få upp sin barnvagn till lägenheten utan fick ställa dem nere i trapphuset. Det är väl just i de där situationerna man inser hur viktigt en fungerande hiss är i vardagen. Nu sitter jag som sagt i juryn och kan således inte vara med och nominera. Men hade jag kunnat så hade jag nominerat farmors förening vars hiss verkligen skulle behöva moderniseras, inte minst för att den inte ska stanna i tid och otid.

När jag hjälpte farmor upp med en kartong på vinden. Trång och opålitlig hiss…

Förutom att en välfungerande hiss förenklar vardagen så vågar jag som jobbar med fastighetsutveckling skriva under på att det är en faktor som kan komma att höja värdet på din bostad. Tillgång till hiss är för många en superviktig faktor vid köp av en lägenhet och en ny modern hiss minskar dessutom underhålls- och energikostnaderna för bostadsrättsföreningen. Jag jobbar ju med nyproduktion och att installera välfungerande moderna hissar är ju en självklarhet när vi bygger nya hus. Det borde vara en självklarhet för alla som bor i höghus att ha tillgång till en hiss som fungerar, även om man bor i ett äldre hus.

Så har du eller någon i din närhet en hiss som är lite för trång, går alldeles för långsamt eller stannar i tid och otid? Eller vill du kunna lyssna på Spotify i er hiss? Då måste du ta chansen att bli hjälte i ditt (eller någon annans) trapphus och vara med och tävla! Det vore ju så himla roligt om någon av er vann! Priset är som sagt helt galet generöst. Tävla gör ni HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!