Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Smutsrosa kök

Godmorgon söndag! Hoppas ni har en härlig helg. Vi tänkte åka ut till mina föräldrars landställe och njuta lite solen, sedan måste vi hem och fortsätta flyttpacka. Ser verkligen ut som ett riktigt bombnedslag här hemma, så ber om ursäkt för att bilderna från mitt egna hem lyser med sin frånvaro, men håll till godo när vi flyttar ju om mindre än 3 veckor och jag kommer såklart att pumpa ut bilder från nya lyan så fort vi flyttar in. Idag tänkte jag istället att vi ska kika in ett fint kök med ett lite annorlunda färgsättning – rosa luckor – men oj så fint!

Bilder Entrance Makleri via Hanna Wessman.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ljuvlig färg pa köket! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  sofia 2017-08-21 11:47:03 https://sofiacm.com/
  Svara
 • Hej! Jag skall nu i höst flytta in i en hyreslägenhet där väggarna är en typ av ljusgrå och jag har så svårt för o bestämma mig vad för typ av färg och inredning på tex soffa som skulle kunna passa! Har du några tips? Jag älskar blandningen mellan vintage och modernt! Tack!

  Annie 2017-08-20 15:56:09
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!