Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Drömvilla i Stocksund

Åh va härligt att helgen står runt hörnet. Det har vart en hektisk vecka med massa jobb men också massa skoj på kvällarna. Längtar efter sovmorgon imorgon vill jag lova ?

Nu tänkte jag bjuda på lite fredagsfint hemnet-godis som jag såg att Hemnet publicerade på sin instagram imorse. En drömvilla i Stocksund med en stor dos sekelskiftescharm. Jag är rätt duktig på att skanna av innerstaden, men vackra villor går lixom lite under radarn annars. Bostaden förmedlas via Bjurfors så skynda dit om ni är sugna på att spana in helheten.

Bilder lånade från bjurfors.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!