Hörnvåning i vacker sekelskiftesfastighet från 1896

Hej gänget! Min pojkvän överraskade mig med en så himla mysig date night igår (kolla in insta storie om ni är nyfikna), så bloggen blev tyvärr lite lidande. Ikväll lovar jag att bjuda på ett bildregn från helgen som passerat, men nu tänkte jag att ni skulle få njuta av en riktigt lyxig hemnetpralin som Lagerlings förmedlar. Lägenheten är en strålande ljus hörnvåning i vacker sekelskiftesfastighet från 1896, en riktig dröm med andra ord!

Var? Östermalm, Stockholm
Rum? 5 rok
Kvadratmeter? 130
Utropspris? 14 500 000 kr
Mäklarfirma? Lagerlings

 

 

Bilder lånade från lagerlings.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Förstår inte varför du ofta lägger ut bilder på lägenheter. Alla dina läsare har väl egen tillgång till t.ex. Hemnet? När man läser en blogg vill man inte hamna på någon Hemnetsida?

    Helena 2017-08-15 22:36:41
    Svara
    • Svar på Helenas kommentar.

      Hej 🙂 Ja självklart har de tillgång till hemnet? Jag vet att många kikar in här för att de gillar urvalet dvs att de objekten jag plockar ut och uppmärksammar är inspirerande för dem. Alla har förmodligen varken lust eller tid att sitta och leta fina hem på hemnet utan gillar som sagt urvalet här. Tycker man inte att det jag publicerar på bloggen är inspirerande eller tilltalande finns ju massvis med andra härliga inredningsbloggar att följa 🙂

      emelieekman 2017-08-15 23:41:59
      Svara
  • Fantastisk!! Vet du var sofforna är ifrån? Mvh. Therese

    Therese 2017-08-15 16:06:17
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!