Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New in!

I Milano tidigare i somras hade jag siktet inställt på något speciellt när vi var inne på Gucci. Tyvärr var det i min storlek helt slut i hela stan. Istället blev det att klicka hem det på nätet när vi var hemma igen. Kan ni gissa vad?


Just precis, ett smalt svart skärp med spänne i Guccis nya logga. Jag var först inne på den lite tjockare bredden. Men tycker detta passar både till kostymbyxorna på kontoret och till ett par slitna levisjeans på semestern.

Jag klickade hem strl 85. Det visade sig vara lite stort, men jag styre kosan mot en skomakare innan vi åkte och gjorde två till hål så att man även kan ha det i midjan. Älskar det redan! Räkna med semesteroutfits med detta när vi kommer hem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!