Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hej semester!

Bild lånad från hemnet.

Godmorgon gänget! Idag jobbar jag min sista dag på kontoret innan SEMESTER. Hela min kropp skriker efter ledighet vill jag lova. Semestern börjar på bästa sätt med Jacob & Sannes brölopp, en hel helg med massa vänner i kärlekens tecken. Orkar knappt tänka på hur fina brudparet kommer att vara, behöver jag ens säga att inte ett öga kommer vara tort? Längtar!

Men innan vi packar in oss i bilen och beger oss ner till Eskilstuna för brölopp så väntar som sagt en dag på kontoret och såklart dyker det upp fyra fredagsfavoriter här lite senare. Happy friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så skönt med semester! Och härligt med bröllop!

  Josefine 2017-07-17 13:45:19 http://daystyle.se
  Svara
 • Hej!
  Jag ska snart byta säng från en väldigt stor säng stomme till en bredare säng utan detta. Mina kuddar och tavlor i rummet går i gammelrosa/sammetsrosa (tänk en av vee speers tavlor från fotografiska) och grått och vitt. Jag tänkte nu köpa en vit sängkappa och ett överkast, jag undrar därför om du ville visa några finns överkast och plädar i snygga gråskalor (andra färger med) i något inlägg i olika prisklasser? Kram

  Alice 2017-07-16 19:14:25
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!