Saker att investera i vid rabattkod

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Cervera.

Som jag tipsade om igår har Cervera 20% rabatt på hela sortimentet i helgen med koden 20282. Det är med andra ord läge att klicka hem de där du drömt om, men känt varit liiite för dyrt. T ex en kaffebryggare från Moccamaster. En pryl som kommer hänga med många år, och älskar man kaffe och dessutom vill ha en fin detalj (den är ju så fin) på köksbänken tycker jag verkligen att man ska unna sig denna, särskilt när den går att klicka hem med rabatt. Mina fyra fredagsfavoriter kommer idag bestå av favoriter ur Cerveras sortiment som jag menar är klassiska prylar som inte går ur tiden i första taget och där 20% rabatt faktiskt gör skillnad på slutraden 🙂

 1. Klassiska och döööö snygga brödrosten från Dualit HÄR (länk).
 2. Kaffebryggarnas kaffebryggare – Moccamaster HÄR (länk).
 3. En nybliven klassiker – vasen Urna från Marimekko HÄR (länk).
 4. Vackra ljusstaken Gloria från Klong som också finns i mässing HÄR (länk).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!