Nytt hit hem och grym rabattkod till er!

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Cervera.

I förra veckan slog jag slag i saken och klickade hem något jag suktat efter ett tag….

Termoskannan Bernadotte från George Jensen! Jag köpte min från Cervera.

Min mamma har haft den i sin ägo ett tag och inför bostadsvisningen av min lägenhet så lånade jag den av henne och har haft stora problem att lämna tillbaka den. Tycker den är så himlans fin nämligen. Men nu har mamma fått tillbaka sin termos och jag har en egen.

Koppen med det tillhörande fatet är från Rörstrand i serien Swedish Grace (också köpta på Cervera). Egentligen är det en tekopp, men jag som älskar att dricka kaffe ur stooora koppar föredrar faktiskt denna framför ”de riktiga” 30 cl muggarna som vi också har här hemma. Dem är de förresten 25% rabatt på just nu (tips).

Perfekt med en termos i dessa picknick och balkongtider, men också som här när det var regnigt ute och jag satt inne och jobbade en hel eftermiddag. Tycker annars att kaffet blir kallt så fort eller bränner fast om man låter kannan stå kvar på plattan.

Som rubriken skvallrar om har jag också en grym rabattkod att dela med mig av till er. Ni får nämligen 20 % rabatt på hela sortimetet hos Cervera (klick!) med koden 20282. HUR bra? Koden funkar fram till på söndag. Så skynda fynda nu 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!