Sommarrea hos Cervera

Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Cervera.

Just nu har Cervera sommarrea med massa bra erbjudandet. Jag passade på att utöka vår samling Iittala glas i serien Essence med ett 2-pack champangeglas (klick!). Så nu har vi äntligen samlat ihop till 8 champangeglas och 8 vinglas.

Jag såg att även våra tallrikar från Rörstrand i serien Swedish Grace är på kampanj. Ni hittar dem HÄR (klick!).

Tygservetterna som ni ser på bild är också köpte på Cervera och finns att klicka hem HÄR (klick!). Servettringarna är från Himla och finns HÄR (klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Jag har följt dig ett tag och fått huuur mycket inspiration till hur jag vill inreda min lägenhet. Man byter ju alltid efter ett tag, såklart, och då är det så himla bra att jag kan komma in och läsa dig blogg för att få ännu mer inspiration! Så tusen tack för det <3

  Jag ville även säga att jag äntligen har startat upp en alldeles egen hemsida med målningar jag gjort. Det skulle betyda oerhört mycket för mig ifall du ville kika in där och se om det kanske finns något du gillar? 🙂 Senaste dagarna har jag gjort lite egna tryck som man kan köpa som prints, jag blev supernöjd med dom!

  Hur som haver, tack för att du tog dig tiden att läsa det här, Emelie!

  Tusen kramar,
  Alex Hannu, www.alexhannudesign.tictail.com

  Alex Hannu 2017-06-28 14:58:46 http://alexhannudesign.tictail.com/
  Svara
 • Så fin färg på tygservetterna!

  Josefine 2017-06-27 12:50:00 http://dkm-montage.se/
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!