Ny kategori – vår nya lägenhet!

I mittenhuset flyttar vi in i september!

Nu har jag äntligen fått tummen ur! Som rubriken skvallrar om har jag skapat en ny kategori här på bloggen för vår nya lägenhet. Jag förstår om det är lite svårt att hänga med i svängarna, men i september flyttar jag om min pojkvän in i vår första gemensamma bostad! Nog för att vi bott ihop ett tag, men nu har vi alltså köpt tillsammans. Lägenheten ligger i Finnboda Hamn, i samma område som vi bor nu, men ännu lite närmare vattnet och utsikten mot Djurgården och stan är verkligen helt magisk.

Här nedan ser ni planlösningen. En rätt stor 2a tycker vi som flyttar från en 3a på lika många kvadratmeter (60 kvm).

Lägenheten är nyproducerad och står klar i början på september då det som sagt är dags att flytta in. Jag kommer under denna rubrik samla allt som rör nya boendet. Allt från vilka tillval vi gjort samt vilka möbler som får följa med i flytten och vad man rent praktiskt ska tänka på när man blir sambo. Hoppas ni hänger med på resan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det ska bli mycket spännande! Vet du möjligen var man kan hitta spegeln som sitter på väggen vid matplatsen i ditt förra inlägg om sekelskiftesvåningen i Göteborg?

    Maria 2017-06-26 15:20:11
    Svara
  • Grattis!! Bor ett stenkast ifrån (Kvarnholmen) och det området kommer bli så bra när alla byggen blir klara! Ska själva flytta in i Bageriet så småningom.

    Linn 2017-06-26 13:52:45
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!