Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glad midsommar!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Jag & Maria förra året <3

God förmiddag gänget & glad midsommar! Jag vaknade kl 4 imorse när killen lämnade hemmet och begav sig till Arlanda för svensexa i Prag(!) Med andra ord blir det en midsommarhelg utan min älskling. Istället kommer Maria  snart hit med båten, sen ska vi bege oss till mitt landställe för midsommarfirande. Ett väldigt lugnt firande i år bara vi och min syster och henne kompis. Ska bli så mysigt!

1.Klänning By Malina HÄR (länk) // 2. Stövlar från Hunter (på rea) HÄR (länk) // 3.  Ljuslykta från Klong HÄR (länk) // 4. Servetter från Cervera  HÄR (länk) // 5. Glas med silverkant från Cervera HÄR (länk) // 6. Servettring från Himla HÄR (länk) // 7. Servis från Rörstrand (Rea!) HÄR (länk) // 8. Termoskanna från George Jensen (Rea!) HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!