Exempel på en vacker midsommardukning

Det är inte första gången jag trillar in hos tjejerna på Homespo när jag letar inspirerande dukningar. Vilka stjärnor! Deras midsommardukning är ett väldigt fint exempel på det jag tipsade om imorse – dvs man tar det man har och man satsar på blommor i massor. Ännu en gång måste jag påminna om att naturen så här års är en enda stor blomsterbutik där det bara är att välja och vraka. Jag tycker åtminstonde att man kan mixa – lite köpt och lite plockat. Tillbaka till dukningen – istället för en maffig bukett mitt på bordet har man här dekorerat med blomster i glasflaskor utspridda på bordet. Placeringskort har man skapat av gamla tapetrester. Kökshanddukar får agera servetter och i taket har man skapat ett vackert arrangemang av en rockring. Älskar kreativiteten!

Bilder lånade från www.homespo.se – Av: Emilie Cederquist Foto: Rebecca Centrén

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!