Jag har designat min drömsoffa!

Tadaaaa! Äntligen får jag lov att presentera soffan Emelie (klick!) för er. I samarbete med Sleepo har jag givits chansen att designa min drömsoffa. En ljusgrå sammetsdröm med eleganta metallben i silverfinish. Supersnygg (om jag får säga det själv) och superskön med med duntopp i både sits- och ryggdynor.

Soffan finns i två storlekar, 2-sits (168 x 99 x 88 cm) & 3-sits (242 x 99 x 88 cm). Den lilla soffan är ju perfekt till er som bor på få kvadrat eller ska inreda ett mindre rum. Just nu står 2-sits soffan här hemma, men så fort vi flyttar till nästa lägenhet som är lite större så ska 3-sits soffan få flytta in med oss. Längtar så! Drömmen vore att ha dessa ihop, avis på er som har plats för en soffgrupp.

Nedan hittar ni produktbilderna från Sleepos hemsida. 

3-sits soffan kan ni beställa hem HÄR (länk).

2-sits soffan kan ni beställa hem HÄR (länk).

Gillar ni den lika mycket som jag?! Då får ni INTE missa att jag denna vecka tävlar ut en soffa till någon av er på min instagram. In & tävla med er. @34kvadrat heter jag där om någon mot förmodan missat det 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!