Bohemisk industridröm anno 1898

Jag tänkte inleda veckan med att spana in en spännande lägenhet till salu i Järla sjö. Lägenheten är belägen i en gammal industribyggnad som ursprungligen uppfördes år 1898 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag. Senare har Winborgs tillverkat ättikssprit i fabriken. Oscar Properties konverterade fabrikslokalerna för några år sedan och lyckades skapa bostäder utöver det vanliga. Unika attribut såsom 4,3 meter till tak, bremervalv, kraftiga järnbalkar och stora fönster i två väderstreck. Gedigna golv i ek, tre rymliga sovrum, industriellt kök från Kvänum. De tidlösa badrummen är en modern tolkning av det senare 1800-talets New York. Älskar dessutom hur hela inredningen känns så där bohemiskt avslappnad.

Var? Nacka, Stockholm
Rum? 4
Kvadratmeter? 100
Utropspris? 6 700 000 kr
Mäklarfirma? Alexander White

Bilder lånade från alexanderwhite.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!