Ett fång snittisar

Nu var det ett bra tag sedan jag besökte Tellus blommor, så tråkigt att jag inte har söta Afarin över gatan längre. Men jag försöker åka dit när jag befinner mig på den sidan av stan. Älskar verkligen denna lilla oas. Eftersom att vaserna står tomma här hemma just nu känns det som att ett besök vore på sin plats. Här är några bilder sedan jag var där för två veckor sedan.

Har ni sett någon större vallmo? Dessa fick minsann ta plats i Marimekkovasen hemma tillsammans med annat smått och gott så som pioner.

Vasen kommer från Marimekko, ljushållaren från Klong & ljusstaken från Svenskt tenn.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!