Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett fång snittisar

Nu var det ett bra tag sedan jag besökte Tellus blommor, så tråkigt att jag inte har söta Afarin över gatan längre. Men jag försöker åka dit när jag befinner mig på den sidan av stan. Älskar verkligen denna lilla oas. Eftersom att vaserna står tomma här hemma just nu känns det som att ett besök vore på sin plats. Här är några bilder sedan jag var där för två veckor sedan.

Har ni sett någon större vallmo? Dessa fick minsann ta plats i Marimekkovasen hemma tillsammans med annat smått och gott så som pioner.

Vasen kommer från Marimekko, ljushållaren från Klong & ljusstaken från Svenskt tenn.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!