Toppdesignade minilägenheter med boutiquehotellkänsla

I förmiddags trillade ett meddelande från Eklund Sthlm NYC ned i mailboxen innehållande fina bilder på bostadsprojektet RAG12. Projektet består av 29 stycken lägenheter, med en modern men ändå tidlös känsla. Ett ordentligt steg från det klassiska ”vitt, ljust och fräscht”. Konceptet och utformningen av fastigheten är framtagen av inredningsdesigner Maria Kangärde. Visst ser det fint ut? Lägenheterna är yteffektiva 1or och 2or mellan 18-41 kvm.

Som ni ser så genomsyras lägenheterna av exklusiv och gedigen inredning, så som platsbyggda kök och garderober. Specialbeställda spröjsade glasväggar av gjutjärn finns i lägenhet och badrum. I badrummen finner man även specialdesignade handfat i betong, alla dessa komponenter ger lägenheterna en egen edge. Strömbrytare och eluttag från Buster and Punch.

Otroligt fint koncept om ni frågar mig. Jag som jobbar med just bostadsutveckling jublar inombords och inspireras till max!

Bilder lånade från Eklund Sthlm Nyc.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!