Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Krispig köksdröm

Det märks att aktiviteten på bostadsmarknaden har börjar stanna upp lite inför sommaren, jag som annars brukar ha svårt att välja vilka fantastiska hem jag ska visa på bloggen får nu leta ordentligt för att vaska fram guldkornen. Ett hem som jag i förra veckan fick syn på via instagram är den här paradvåningen till salu i Malmö. Nyp mig i armen vad fint köket är. Håller ni inte med?

Bilder lånade från www.vaningen.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!