Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Layered lanserar kollektion i linne

Godmorgon söndag! Jag har vart krasslig sedan vi kom hem från Italien i onsdags, men gick trots detta på Summerburst i fredags, så här i efterhand ett dumt val med tanke på att min hals känns mycket sämre… Så idag ska jag nog försöka stanna inne och kurera hela dagen.

Till morgonkaffet njuter jag av dessa magiska miljöbilder som släpptes i och med Layereds nya kollektionssläpp. Kollektionen i sammet som släpptes tidigare i år gjorde ju pang succé och nu lagom till sommaren släpper det alltså en kollektion i linne. Fin kollektion som är fotad i en miljö helt i min smak.  Tyget är vävt i Halluin, i norra Frankrike och är stentvättat för att få en mjukare känsla.

Kollektionen är tillgänglig i Layereds webshop, i showroomet Atelier på Götgatan 48 i Stockholm samt i pop-up butiken på NK i Stockholm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!