Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tack Italien!

Wow vilka magiska dygn jag och min pojkvän haft här i Italien vid Garda sjön. Vi är helt kära i Italien och kommer utan tvekan återvända hit. Kanske till Amalfikusten nästa gång? Ska bli så roligt att få dela med mig av resan och massa bilder så fort jag hunnit ladda över allt på datorn. Här kommer ett litet smakprov 🙂

Nu sitter vi i loungen på flygplatsen och väntar på att planet hem till Sverige ska avgå och äntligen har jag lyckats hitta internet. Tanken var att ni skulle kunna läsa tidsinställda inlägg medan jag har vart i Italien, men ibland strular tekniken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!